Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
Drnda:
mislim da su identicne po performansama...
ja upravo moram naci selnice za vakuum i bengu, kako su silikonska crijeva umjesto onih gumenih tvrdih, ove nisu tijesno sa pipcima, i mislim da me to zeza sto ne pali na prvu.. tj da gubi malo podtlak
Drnda:
evo danas, napravio 131.1km i potrosio ravno 4.89l, sto ispada prosjek od 3.7, s obzirom da je ujutro jako hladno kao i navecer, i da skuter nikad nije na radnoj, a da ga drzim full gas konstantno, super potrosnja.. ocekivao sam cak oko 4.5 litara...
Drnda:
napravio od plave koze komad koji prekrivaa unutarnji trokut killera da mi skuter stoji na radnoj po ovako hladnome vreemenu, a ako vozim preko dana, samo ga vezicama spustim skroz dole i ima puni protok... samo ga povucem da pritvorim zrak...
uglavnom, eto nikakvih problema nemam sa skuterom, i dalje je pali vozi...
pa evo sa voznje dogovorene u 2 minute prije par dana, naravno da je i danas pala opet ;D
zrakoplovac:
eh da kod sebe mogu nać tolko zainteresinih za vožnju,sve samo neki čuneri bez akcije ::) ;D
Drnda:
ja to rijesim u par minuta redovito, samo se pozove par ljudi i kazes da idemo bacit djir,ili se dogovorimo koji dan prije, ali redovito se vise ljudi skupi kad se sve u minutu dogovori
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju