Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (25/93) > >>

Tomi_ZG:
Drnda jel mi možeš šublerom izmjerit dužinu distanci između nosača i bloka,i jel su i gornja i donja distanca jednake dužine? Fi mi ne treba jer će ić matice i šajbice M10
Danas sam ubo repliku,nije u najboljem stanju,malo je varena jer je preživila pad al sredit će se,uglavnom trebam uložit samo vremena,ona starija verzija je sa srebrnim topom,vidim da između te i ove tvoje ima razlike u grani,barem po slikama s neta.

Drnda:
mislis na one distance za spuh sto idu na blok, moram izmjeriti, ali donja je skoro upola manja od gornje... uglavnom, to ti nebih mogao reci tocno, jer sam ja pravio svoje, posto na srki moraju biti vece distance kako nebi grebala o srce felge..

evo skuter i nakon 50km jos nije poceo pokazivati manju kolicinu benge  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
izvagao sam ju, ravno 100kg sa trecinom rezervoara punim.. neku vecer vagao... etoo nek se zna i kilaza sa rezo spuhom..

Tomi_ZG:
Da,one kaj idu na blok,budem kemijao,al to mi je sad najmanji problem,trebam prvo skinut par starih slojeva farbe i pobrusit varove a onda na farbanje,isto tak trebam uredit i preradit top po svom receptu i stavit novu vunu.
Jedino me brinu dva udubljenja na konusu od ispod,nije strašno al se vidi,nadam se da neće puno igrat ulogu.

Drnda:
nezz kolika je razlika stara i nova, ali sa novom skuter stvarno super ide, evo par auta kad idem na posao za mnom bude i svi me pitaju koliko ide, kad kazem da neznam, svi kazu da me prate sa 100-105, idem na par milimetara od punog gasa, evo danas sam ga dobio da kroz ubrzanje ima 9700rpm i na krajnjoj 10200

Tomi_ZG:
Ovo je stara,takvu ja imam
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/moto-auspuh/auspuh-malossi-mhr-replica-slika-10490110.jpg

A ovo nova,ko tvoja
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/moto-auspuh/mhr-malossi-replica-auspuh-slika-22114915.jpg

Vizualno je razlika u flanđi i boji plašta,sad dal ima razlike i u jačini to nemam pojma

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju