Općenito > Oprema
KACIGA !!
PchelaUbica:
Koje su sad u trendu? Imate neke preporuke od novijih kaciga?
balki:
Ja cu ope napisati N87S (novi model- dodane jednu il dve minorne razlike naspram N87).
Nije bucna, dobri materijali, poboljsano brtvljenje vizira, ne magli se nikad, ne puse, pouzdan brend i testirana zastita, dobavljivi rezervni viziri i zastita za sunce, prihvatljiva cijenom... Priprema za njihov N-com Headset.
U Draskovicevoj mozes pregledat i probat kacigu (fer je ponijeti podkapu).
PchelaUbica:
E vidis danas sam bio u ilici u nekoj trgovini i imaju vemar i scorpion ali mi se nisu dopale , nekako su preplasticne nezz koja sad tocno. Nabrzaka sam bio uletio, mozda su mi dali najosnovniji model . Sad si planiram uzet nesto normalnije i kvalitetnije kad vec uzimam kak spada
Dosad sam neku ispido vozio. Raspala se u dvije godine tako da ... Budem probao taj nolan ovih dana posto danas nije radilo nista poslije 1.
A po netu sto gledam su vecinom agv kacige jer su me privukle grafike i sami dizajn . Jel znas kakvi su k-3 ili k5 modeli mozda. Ili je to sve vec zastarjelo sto se agva tice ?
balki:
Genericki brendovi rade kacige koje samo izgledaju na kacige. Vanjski shell od plastike vulgaris- niti zadrzi integritet kod udarca niti je proso test klizanja (kaciga ak grize podlogu sila trga vrat npr). Vizir krhak na lom i probijanje pa bi ti npr bumbar ili hrust na 200+ vec penetrirao nutra, itd... Zelim reci da se kaciga uzima samo od top proizvodjaca za koje si siguran da ulazu u razvoj i provode sve potrebne i nepotrebne testove i ateste.
Baci oko na ovaj vrlo prizeman empirijski test:-)
PchelaUbica:
Zanimljiv test. Ima smisla.
Al bilo bi jos zanimljivije kad bi usporedili npr kacigu od soma kuna i onu od 3 soma jel
Dok je ova na videu bas šrot od 100-200kn
Bio sam skeptican ali ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju