Općenito > Oprema
KACIGA !!
Tomi_ZG:
--- Citat: lukazikaovic - 21 Svibanj, 2019, 00:02:08 ---Ja san HJC-IS17 platija 1300 kn, po splitu se ta kaciga prodavala za 2000kn. Masu me razocara nivo buke. Preko 80kmh je uzasno bucna.
Ako se vozin 20 minuta triba mi po ure da uši dođu na svoje tj. da se prestanen derat.
Šta se tiče naočala i preglednosti vizira to san zadovoljan. Oduševija me i onaj antifog koji je bogovski.
Nolan i ostale kacige drze vizir tako da on nasidne na gumu oko vizira , a HJC pokusava furat taj neki đir sa kopčon koji mi se dosta svidija jer nema sanse da se kaciga otvori u voznji ni ako popucaju nosaci vizira. Ali zbog te kopče vizir ne sida lipo na gumu i čuje se vrtloženje zraka jer ne brtvi dobro.
Uzalud udobnost i lipota i prakticnost kad je prebučna. Ko da je napravljena za 50ccm skuter.
--- Kraj citata ---
Ja sam ne znam koliko puta pisao tu na forumu da je IS-17 dosta bučna kaciga,onaj model ispod nje je totalno smeće koliko je bučna,sve HJC sam probao u vožnji osim RPHA,moja FG-ST koja je klasu iznad tvoje isto nije baš tiha al može proć odnosno nije tak nesnosna buka
lukazikaovic:
kacigu bi svakako trebalo probati u voznji prije kupnje,ali to naravno nije uvik moguće.
Ima san problem sa nolan kacigom koja bi plesala pri brzinama priko 70 kmh i to samo na staroj apriliji SR 50. Ispalo je da je vizir motora radija neko cudno kruzenje zraka koje je smetalo aerodinamici kacige. Sa ton nolankon na drugin motorima (runner, kle500) nema nikakvih problema.
shogun:
Da uletim kakve su to CGi kacige sve više ljudi ih ima jeftine ??
petarpan:
--- Citat: Tomi_ZG - 27 Svibanj, 2019, 19:20:12 ---
--- Citat: lukazikaovic - 21 Svibanj, 2019, 00:02:08 ---Ja san HJC-IS17 platija 1300 kn, po splitu se ta kaciga prodavala za 2000kn. Masu me razocara nivo buke. Preko 80kmh je uzasno bucna.
Ako se vozin 20 minuta triba mi po ure da uši dođu na svoje tj. da se prestanen derat.
Šta se tiče naočala i preglednosti vizira to san zadovoljan. Oduševija me i onaj antifog koji je bogovski.
Nolan i ostale kacige drze vizir tako da on nasidne na gumu oko vizira , a HJC pokusava furat taj neki đir sa kopčon koji mi se dosta svidija jer nema sanse da se kaciga otvori u voznji ni ako popucaju nosaci vizira. Ali zbog te kopče vizir ne sida lipo na gumu i čuje se vrtloženje zraka jer ne brtvi dobro.
Uzalud udobnost i lipota i prakticnost kad je prebučna. Ko da je napravljena za 50ccm skuter.
--- Kraj citata ---
Ja sam ne znam koliko puta pisao tu na forumu da je IS-17 dosta bučna kaciga,onaj model ispod nje je totalno smeće koliko je bučna,sve HJC sam probao u vožnji osim RPHA,moja FG-ST koja je klasu iznad tvoje isto nije baš tiha al može proć odnosno nije tak nesnosna buka
--- Kraj citata ---
Meni kod IS17 uzasno puse po ocima... jesi imao taj problem? cim je vani hladno full neugodno za voziti. probao sam zatvarati podbradak jer je mrezica, sve ventilacije al nisam nasao gdje puse... jedino mi ostalo da mozda na gumici vizira.
ako neko ima kakva saznanja il prijedlog rado slusam
lukazikaovic:
vizir ne brtvi dobro pogotovo kod kopče jer tamo nema gume. možeš vidit jel ti dolazi odozdo ako rukon prekriješ mrežicu u vožnji
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju