Općenito > Oprema
KACIGA !!
Tomi_ZG:
--- Citat: Tomi_ZG - 21 Listopad, 2017, 12:51:20 ---Uglancana i stavljen crni vizir pa to izgleda ovako
--- Kraj citata ---
Dojmovi nakon tjedan dana,jedina mana mi je kaj bi mogla bit i tiša,nije prebučna,al volio bi tiše,sad kaj je tu je,kod kupnje mi je bilo najbitnije da školski sjeda na glavu,a ostalo kak bude,vrlo je udobna,ventilacija je stvarno odlična(mada po ovom vremenu to trenutno nije bitno),"prekidačima" od ventilacije se lako barata i s rukavicama,locking vizira je dobro izveden,pinlock još nisam stavio
Uglavnom solidna kaciga,model ispod rpha serije,od onog đubreta tr1 miljama daleko,hjc tr1 ne kupujte ni slučajno,ta kaciga ne vrijedi ni 30% svoje prodajne cijene,ono mds zamorče od 500kn mi je bilo bolje od tr1
SF2 Freak:
Gotovo je sa mat pi*darijama... Cestitam svoda mi se
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 31 Listopad, 2017, 13:29:17 ---Dojmovi nakon tjedan dana,jedina mana mi je kaj bi mogla bit i tiša
--- Kraj citata ---
Do 100 km/h nije problem, tu vec moze bit problema sa ostecenjem sluha ako se vozis bez prekida sat vremena i vise. 130 je duplo vecabuka, 160 je cetverstoruko veca. Dalje racunaj sam ;D
cepici za usi dusu dali ako ih podnosis - ja ih ne podnosim na zalost, pa zna sumit u usima nakon 600tinjak km djira gdje ima brzina koje su "malo" vece od 100 ;D
racunaj i da je svakih 3db dupla razlika u buci. Kod dubokih tonova to ne igra neku ulogu, ali nazalost, sum vjetra (prolazak kacige kroz zrak dok vozis) je u spektru frekvencija koje jako dobro cujemo (srednje i visoke) i to je stvarno lose i to radi stetu sluhu
dario007:
Posudim vam svoju na tjedan dana,kasnije cete misliti da furate high end kacigu :D
Tomi_ZG:
--- Citat: 3alfa3 - 31 Listopad, 2017, 15:37:19 ---Do 100 km/h nije problem, tu vec moze bit problema sa ostecenjem sluha ako se vozis bez prekida sat vremena i vise. 130 je duplo vecabuka, 160 je cetverstoruko veca. Dalje racunaj sam ;D
cepici za usi dusu dali ako ih podnosis - ja ih ne podnosim na zalost, pa zna sumit u usima nakon 600tinjak km djira gdje ima brzina koje su "malo" vece od 100 ;D
racunaj i da je svakih 3db dupla razlika u buci. Kod dubokih tonova to ne igra neku ulogu, ali nazalost, sum vjetra (prolazak kacige kroz zrak dok vozis) je u spektru frekvencija koje jako dobro cujemo (srednje i visoke) i to je stvarno lose i to radi stetu sluhu
--- Kraj citata ---
Ovo u vezi buke mi je već odavno jasno
Sva sreća pa pravih 100 idem jedino zalegnut niz duboki jarak ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju