Općenito > Oprema
KACIGA !!
tommy:
@reponja - nisam vidio da ima tema, ali evo ova je malo naprednija ima anketu :icon_biggrin:
što se tiče moje kacige ja sam prije 2-3 mjeseca u moto bencony kupio airoh pit one iannone replica, 1450kn
još se nisam provozao s njom, tako da ne mogu ništa reć kakva je u vožnji, a ovoko mi izgleda ok. zapravo nisam baš zadovoljan sa kvalitetom, mislim da sam mogao i kvalitetniju kacigu nać za te pare, možda neku kvalitetniju na popustu, ali nisam baš imao vremena hodat i isprobavat dok sam bio u zagrebu.
prije toga sam imao neku bell kacigu, nju mi je dao jedan lik prije 3-4 godine kad sam kupio skuter od njega, ne znam koji je model bio, uglavnom bila je integralka, farbana 10 puta, ofucana kao da je u sto ratova bila, neki dan sam je bacio u smeće :toothy3: još imam dvi jet kineske koje ne nosim (oba dvi dobio od lika koji mi je prodao šitfajta) nemam pojma koje su, nisam ih nikad ni nosio, niti ću ih nosit, jedna mi je mala, a druga mi se okreće na glavi, prodat ću ih za kikiriki :icon_biggrin:
evo airohice:
i napišite koje sam marke zaboravio da nadopunim u anketi :icon_thumright:
Tomi_ZG:
I ja sam gledal pit one i nije loša samo debelo debelo si je preplatil,skoro soma i pol kuna za pit one je puno previše al ne čudi me kad veliš u kojem dućanu je kupljena,mi iz zga volimo reć da se cigani s cijenama,za te pare si mogel kupit jači model force.
Jbg nisi znal.
Reponja:
--- Citat: tommy - 02 Rujan, 2013, 20:21:30 ---...
--- Kraj citata ---
khm... Held....khm...
tommy:
--- Citat: Tomi_ZG - 02 Rujan, 2013, 21:21:26 ---I ja sam gledal pit one i nije loša samo debelo debelo si je preplatil,skoro soma i pol kuna za pit one je puno previše al ne čudi me kad veliš u kojem dućanu je kupljena,mi iz zga volimo reć da se cigani s cijenama,za te pare si mogel kupit jači model force.
Jbg nisi znal.
--- Kraj citata ---
da, to sam i ja zaključio, ali kasno :sad1: platio sam punu cijenu, ustvari puna cijena je 1550, a ja sam platio 100kn manje za gotovinu.
--- Citat: Reponja - 02 Rujan, 2013, 22:02:05 ---
--- Citat: tommy - 02 Rujan, 2013, 20:21:30 ---...
--- Kraj citata ---
khm... Held....khm...
--- Kraj citata ---
dodano :icon_thumright:
zekozna:
Dugo nosio "B"olan N27 dok mi prošlu zimu nije povoljno pala u ruke IXS STORM HX 2400. Nije bučna niti na 120 km/h a za 80-ak koliko ide moja ekserka, nemam previše brige. Želja mi je u budućnosti neku Schubert-icu nabaviti jer sam probao jednu nedavno i stvarno je vrh vrhova...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju