Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
mhr-team:
hvala carevi na podršci... p.s. imate krug :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
nemam zuljeva, ni sam neznam kako :dontknow:... al da su me ruke bolile i da ih nisam osjecao i da su mi se pocele trest to je.... al proslo je sad.... :icon_thumright:
R@kija:
ma ne slusaj debile,nek prica ko kaj oce al ti znas da je jebeno i mi svi znamo da ce bit jeben,vec te crazy kure pito koji setup imas,pa daj podjeli s nama,ko sto je i kure reko vidim neki opaki karb...
mhr-team:
trenutni setup je skoro serijala... ima sportskih djelova tipa variomat i te sitnice.. ostalo je serijala...
razlog tome je sto sve radim nanovo i sto sam sve sportske djelove prodo od mhr-replica spuha kita pa do nekih stayling djelova...
bilo je nekih opcija da ubacim piaggio mašinu, al trenutnonemam vremena za to... jer pocinje mi polako fax i tako... tak da ce to pricekati do novog ljeta...
sad mi je najbitnije to sve složit kak spada... i onda laganini... sve polako...
White:
ma skut je prekrasan :zivili: neslusaj druge jel kao sto Hostange rece drugi su ljbomorni jel neznaju to napraviti kako spada pa sada traze zrtve kome ce upropastiti projekt...skut ce biti :prvi: kad se sve zavrsi... tak da nehebi njih ti napravi sto si odlucio i drzi se.....cijeli forum je uz tebe... :headbang:
PrO_NRG_mc2:
gle boli te k**ra* sad u gradu imas jedini takvog i ponosi e s tim ja se ponosim u selu jedini kaj mi je zakuhal nrg hehe ;D ;D ;D ;D :toothy9: :toothy9: :toothy12: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju