Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (21/775) > >>

mhr-team:
ma hvala ljudi...legende ste :punicemi:, nema sta... svaka cast...   :falafala:

JetFighter:

--- Citat: mhr-team - 07 Rujan, 2008, 02:17:21 ---evo sad upravo dosao iz grada kuci i et sta da kazem... motor mi nije ni sklopljen, cak nije ni ofarban, a vec se prica kako nece valjat, kako je bolja crna 2k boja od obsidian black boje, kako su 7-ice seljačke...... zalosno...

--- Kraj citata ---

Halo zupanjac -pozdrav iz Gunje  :hello:-pogledaj sta pise kod mene dolje na dnu ispod postova-mozes misliti kako je u gunji sa tim pricama-jos sam ja dosta starija olupina od vecine ovdje a opet se zej.. sa skuterom !!!

Price tipa-vidi majmuna nov motoric a on farba i prepravlja i slicno......

Nego kako reko : Okolinu posteno zajebi i radi sto se radi tebi !!! ;D ;D ;D ;D

Skuter je strava i mislim da u "ŠIROJ"  okolini nema konkurencije !!!

Nego kad stavis slike na svom skuteru  cu odraditi AirBrush sa slikom tvog skutera - :icon_thumright: :icon_thumright:

A ljubomorci neka skapaju od zavisti - samo naprijed i daj im jos vise razloga za pricu i ljubomoru !!! :icon_tongue: :icon_tongue:

Svaka cast  Svaka cast  :headbang: :headbang:

mhr-team:
hvala brate jet fighter :icon_thumright:
p.s. koje si godiste, mozda te znam???.... samnom u srednju je islo par deckiju iz gunje, isli su mrijan sivric (paki), tomislav vladisavljevic, jasmin i nermin kahriman,,, vjerojatno ih znas???...

e kako mislis odradit sliku na svom skuteru sa slikom od mog skutera??? kako to napravit??? to je jebeno???

i hvala brate na podršci... javi ak budeš u žu za neko piće da se dogovorimo... 0989693238... i svi ostali ako ste u žu javite se...

:sign092: :sign092: :sign092: :sign092: :sign092:

JetFighter:
Mali paki ti je kod mene bio na praksi !!!

A kahrimana zna gunja i par generacija srednje (Nene kahriman)

Ja sam .81 god !!!

Generacija sa Cacicem-Cavarevicim Katicem - suljo,jerko itd......

To je bila malo sala ali nije je problem izvesti-imam tipa koji to radi profesionalno-imas sliku - on ima znanje i cime to odraditi !!!

Vec je radio tu momcima iz gunje na velikim pilama !!!

PrO_NRG_mc2:
e a kaj tebe boli kaj oni govore da ja imam para to napravit odma bi iso delat al nemam fajtera a to mi je tak jebeni motor i valjda cu ga kupit druge godine i isto bum probal tak nekaj napravit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju