Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (760/775) > >>

mhr-team:
et, spojio led relej za žmigavce i kad dam žmigavac radi mi non stop upaljeno, uopće ne blica  :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
znal neko u čem je problem?

andy:
Nevalja ti led relej, tak je meni bilo kad sam spojio na original relej.. Probaj dodat jos neki potrošač uz te led zmigavce, neku zaruljicu.. Onda bi trebalo blinkat

mhr-team:

--- Citat: andy - 15 Kolovoz, 2013, 10:55:04 ---Nevalja ti led relej, tak je meni bilo kad sam spojio na original relej.. Probaj dodat jos neki potrošač uz te led zmigavce, neku zaruljicu.. Onda bi trebalo blinkat

--- Kraj citata ---

a imao sam onaj KOSO relej i sa njim je bilo sve super, sad kupio od nekog lika 2 neka kineska releja za 130kn i et ne radi... nznm ni sam više  :redface:

andy:
Očito su neispravni ili nisu za led zmigavce nego obicne žarulje.. Kažem ti probaj spojiti zaruljice koje vise troše od ledica i vidi jel blinkaju, onda ti bude sve jasno..

Peksy:
Druze nema relej dovoljan otpor da klika :) npr ja san na bivsem sr-u naprid ima zarulje zada ledice nije tilo blinkat nego sam morao stavit po jos dvi zarulje i sakrit ih da bi blinkalo :) a na ovome sad neman problema zada zmige naprid zmige i ledice super rade :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju