Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (759/775) > >>

robert:
nema izmišljanja ovako pred happening! nacrtaj se tamo :hello:

mhr-team:

--- Citat: robert - 11 Kolovoz, 2013, 14:39:00 ---nema izmišljanja ovako pred happening! nacrtaj se tamo :hello:

--- Kraj citata ---

hoću, nema brige  :headbang:
samo kažem da sam u subotu trebao završit, al eto... nadam se da ću sad u pon/uto riješit i to...

mhr-team:
normalno ništa ne može biti kako treba kad ovisiš o drugom i nemaš izbora... majstor za instalaciju rekao doć u ponedjeljak da riješi kvar koji je doslovno 5min posla... i sad ne može... ne znam ni kad će moći... tako da sve to nabijem ko mamić na k....

:angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5:

B.E.R.O.:
Da si lijepo donijeo jos jedno pivo,i da si fino zamolio.
Rijesio bi ti i Bero to neki dan!!!!!
 ;D

...kom trebaju elektricari,negdje te drkaju neki kontakti.
Sva sreca pa imas malo zica na motoru!!!!!
 :drunken_smilie:

mhr-team:

--- Citat: B.E.R.O. - 12 Kolovoz, 2013, 22:01:08 ---Da si lijepo donijeo jos jedno pivo,i da si fino zamolio.
Rijesio bi ti i Bero to neki dan!!!!!
 ;D

...kom trebaju elektricari,negdje te drkaju neki kontakti.
Sva sreca pa imas malo zica na motoru!!!!!
 :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

ma došlo mi je da ga zapalim  :redface: :redface: :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju