Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (741/775) > >>

Ridi77:
e ja taj gas imam na quadu..i meni nekad vraca i nekad ne..tj meni je bilo dobro al kad sam stavio rucku nije htelo pa sam ju mal zvadio van..e da haha..i prvi put kad sam ju stavio isto nije vracalo..odserafi serafe..mora ti bit samo da drzi..cim jace stegnes nece vracat..probaj zaserafit sam da se stegne skroz malo pa probaj

mhr-team:

--- Citat: neos 123 - 31 Siječanj, 2013, 21:53:28 ---kolko te je postarina kostala kad ti je ovaj to slao iz minkena? eheh

--- Kraj citata ---

free, pa jel rođo il nije  ;D

--- Citat: andy - 31 Siječanj, 2013, 22:01:07 ---Jel možeš odvojit sajlu od gasa ?

Da probaš bez gasa povlačit samo sajlu pa da vidiš jel onda vraća sam.. Pa ako je oke onda je do gasa nešto

Meni je npr bio problem predebela sajla i onda je zapinjala u onom dijelu di ulazi u karb sajla, onaj nastavak pod 90° što se šarafi u karb

--- Kraj citata ---

moguće da tu zapinje, ali nisam ziher, budem sutra na to obratio pozornost  :icon_thumright:

--- Citat: Ridi77 - 31 Siječanj, 2013, 22:01:23 ---e ja taj gas imam na quadu..i meni nekad vraca i nekad ne..tj meni je bilo dobro al kad sam stavio rucku nije htelo pa sam ju mal zvadio van..e da haha..i prvi put kad sam ju stavio isto nije vracalo..odserafi serafe..mora ti bit samo da drzi..cim jace stegnes nece vracat..probaj zaserafit sam da se stegne skroz malo pa probaj

--- Kraj citata ---

to sam probao, kad ga skroz olabavim onda je ok... ali to nije to... znači mora se držat... sad ne znam, budem sutra kemijao, ali znam da mi jede živce maximalno  :redface: :redface: :redface:

Drnda:
nije da kritiziram, ali zar nisi mogao uzeti model sa 2 sajle , jedna je gas druga povrat... sve turpije bi to trebale imati

Ridi77:
Vidis da je to..i ja isto kad zaserafim jace ne vraca..zato sam zategnuo i mal i nemre se micat tocno kak trea

mhr-team:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2013, 00:38:00 ---nije da kritiziram, ali zar nisi mogao uzeti model sa 2 sajle , jedna je gas druga povrat... sve turpije bi to trebale imati

--- Kraj citata ---

nigdje nisam vidio taj model  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju