Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
mhr-team:
pa bem ti familiju više :angry7:
evo danas mi stigne od rođe iz MINKENA novi STAGE6 brzi gas sa sajlom gasa i kill switc-om na sebi... i ono sve super sve 5 dok ga nisam probao namontirati....
znači stavim ga i nikako neće da mi vraća gas,... znači kad zavrnem pun gas on u tom položaju i ostane, ne vraća se nazad... danas se ubijo 5 sati i ništa... nekad ga vrati, nekad ne... ali 90% ne vraća... opruga na karbu uredu, gas komplet novi kažem sa sajlom sa svim :dontknow:
evo o kojem se modelu radi:
Reponja:
Jesi možda preduboko gurnuo ( ;D ) ručkicu, pa ti struže i zato ne vraća? Zvuči blesavo, ali itekako je
izvedivo, a toliko je banalno da na to ne obratiš pozornost.
Možda si pretegnuo ovaj imbus? Jesi li probao rukom sajlu tjerat po bužiru, ide li lagano ili strugne
negdje? Možda je loša (ok, nova je, ali možda je greška u proizvodnji)... :dontknow:
mhr-team:
ma probavo sve, svao i frenda bjelu da dođe da kemijamo, stavio i totmasti i sve i opet sere :dontknow:
probavao na taj vijak, ma sve, ali nema rezultata :dontknow:
budem sutra probao opet, ali pojedu mi te gluposti sve živce u pm...
i onda kad mi neko kaže kako da još nije gotovo, a na jeebenom gasu ostanem 5 sati i ništa :angry7:
neos 123:
kolko te je postarina kostala kad ti je ovaj to slao iz minkena? eheh
andy:
Jel možeš odvojit sajlu od gasa ?
Da probaš bez gasa povlačit samo sajlu pa da vidiš jel onda vraća sam.. Pa ako je oke onda je do gasa nešto
Meni je npr bio problem predebela sajla i onda je zapinjala u onom dijelu di ulazi u karb sajla, onaj nastavak pod 90° što se šarafi u karb
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju