Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (716/775) > >>

MALES SR180r:
samo se nemoj sekirat blizu te sekire da kosačina ne najebe! :icon_biggrin:

zemo323:
jedno pitanje  :icon_tongue:
Da ovaj zadnji amortizer ne stoji previse polozeno? Zar nebi bilo bolje da je malo vise okomit zbog amortiziranja i zbog samog prihvata na bloku?
 :icon_scratch:

MarinM:
pa ne radi cijela masina gore dolje nego samo zadnji kraj,a to bi onda znacilo po meni da je bolje polegnuti..

mhr-team:

--- Citat: MALES SR180r - 07 Studeni, 2012, 21:14:10 ---samo se nemoj sekirat blizu te sekire da kosačina ne najebe! :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ma jooooj.. šta da ti kažem druže kad recimo ostaneš skoro 2 sata na jednom šarafu jer moraš brusit na bloku ušicu di se čeljust drži da bi šaraf mogao proći... a sve na knap... tak da živci sam očito izgubio živce, jer 99% bi sve to poslalo u pm i nabilo nogom  :laughing7:

--- Citat: zemo323 - 07 Studeni, 2012, 21:21:28 ---jedno pitanje  :icon_tongue:
Da ovaj zadnji amortizer ne stoji previse polozeno? Zar nebi bilo bolje da je malo vise okomit zbog amortiziranja i zbog samog prihvata na bloku?
 :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

hmmm... mašina je išla maximalno naprijed na nosaču, tako da je i ušica na bloku di ide amortizer maximalno naprijed... na rami sam pravio novi nosač koji je pomaknut u nazad i skroz je do maske od undertaila, tak da više ne može... ugl, za sada se ponaša odlično, nije premekano jer je to amortizer od nexusa 250 koji je puno teži od sf-a...

zemo323:
aha.. Pitam cisto informativno, jer sam pomislio da na taj detalj nisi obratio dovoljnu paznju. Steta bi bila da ti pukne usica na bloku pa napravi rusvaj na plastikama :O

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju