Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (715/775) > >>

2TDottore:
ovi decki na bukovackoj su odlicni ja sam kod njih par puta dao radit razno razne sajle za motore i skutere i uvjek su odlicno napravili samo sta mi je isto malo daleko ic do gore pa sad nosim jednom drugom covjeku na malesnici koji isto vrhunski radi a nesto je i jeftiniji.

a sta se tice kratkog(brzog) gasa to je meni za trkace skutere kak veli drug kiza must have  ;D

mhr-team:
ma ako budem uzimao brzi gas onda kontam uzeti od aprilie sr ili možda od yamahe aerox, ili piaggio zip nznm... jer ako uzmem od runnera opet će mi biti predugačka  :toothy3:

mhr-team:
evo cijeli dan mi prošao da sam zadnju kočnicu pravio, ozračena i sve i nije htjela kočiti, tj. kočila 10x gore nego da imam bubanj i to od batine...
pločice i disk novi, tako da nikako da riješim... i onda kemijanje počinje... i sva sreća da nisam bacio one distancere čeljusti što sam dobio uz kiesler-ov adapter za rox felgu... stavio njih i ubio boga u sebi dok nisam stegnuo čeljust za blok,... čak sam morao i brusit blok da može proći šaraf, ma katastrofa... sve namjestio odem da probam i opet isto... i ono poludio, nabio ga nogom otišao se opet provozat i proradilo  ;D

kočenje je sada BRUTALNO kombinacija prednje i zadnje kočnice sa diskovima me doslovno u mjestu ukopa, nešto strašno, doslovno da se bojim prebaciti na ručicama kočnica na 6-i stupanj i stisnut naglo kočnicu  :toothy3:

ev i jedna slikica od danas  :)

B.E.R.O.:
Na zidu visi glavni alat?!
 ;D

SIJEKIRA!!!!!!!!!!

mhr-team:

--- Citat: B.E.R.O. - 07 Studeni, 2012, 19:33:20 ---Na zidu visi glavni alat?!
 ;D

SIJEKIRA!!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---

prava pionirska  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju