Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (713/775) > >>

mhr-team:
ma jasno,,, budem to još sutra riješio... jer ova od runnera sajla ajd da je malo duža pa bi je nekako iskemijo, ali je duža jbt 30cm  ;D tak da ono i + još je iz dva dijela, tak da mi ni to nije baš po volji...
sutra zovem ove što rede sajle i da nešto riješimo...

2TDottore:
bas cudno da ti je od runnera tolko predugacka i ja sam sebi tocno po runnerovoj napravio iz jednog komada i dobra je

mhr-team:
nznm druže, kažem ti moram je ko zmiju motat po motoru i onda se desi da hoće gas da zaglavi  :angry7:

evo našao sam ove... oni se nalaze u ulici bukovačka cesta, to je okomita ulica na maksimirsku u zagrebu, skrene se kad ideš od centra lijevo prije zološkog vrta...

http://sajla.com/our_services.html

andy:
Ti su dosta poznati po izradi sajli i kvalitetni, bar sam toliko pročitao na forumima dok sam tražio za svoj, još lani..

A gle ak baš nećeš imat koga daj dimenzije sajle i debljinu, dimenzije bužira i riješit ću ti ja ak nemaš gdje..
Rekao sam ti otprilike cifru kak je mene došlo pa da se znaš ravnat

mhr-team:

--- Citat: andy - 06 Studeni, 2012, 19:29:40 ---Ti su dosta poznati po izradi sajli i kvalitetni, bar sam toliko pročitao na forumima dok sam tražio za svoj, još lani..

A gle ak baš nećeš imat koga daj dimenzije sajle i debljinu, dimenzije bužira i riješit ću ti ja ak nemaš gdje..
Rekao sam ti otprilike cifru kak je mene došlo pa da se znaš ravnat

--- Kraj citata ---

a ti si druže kod njih rješavao ili?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju