Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (712/775) > >>

mhr-team:

--- Citat: andy - 06 Studeni, 2012, 12:41:26 ---A neš tipa kao preša, gledao sam ja dok je meni to radio.. Ubaci taj mali pipac na sajlu i sve to u taj stroj ima rupu za to baš i samo spusti gornju kao ploču neku da stisne i to onda nemoš više nikak skinut..

Nemoj fušat to, dok ti pukne u vožnji il tak negdje moš se jebat

--- Kraj citata ---

znam druže, sve mi jasno... samo ne znam koga da nađem da mi to napravi, znači taj mali kako si ga ti nazvao pipac... probat ću kod tokara otić i pitat dali ima šta za te stvari  :dontknow:
jer ovdje ne poznam nikoga da radi te sajle  :dontknow:

andy:
Neznam kak se to zove točno, ima neki naziv.. Možda isto bužir

Sumnjam da će ti tokar to riješit, probaj  :dontknow:

Mi imamo baš lika koji se bavi izradom sajli i tog sveg tak da je meni on to riješio i napravio i sajlu po dužini i bužir, nekih metar dužine, metar i 20, ne sjećam se.. Bilo je 80kn to sve skupa

2TDottore:
tokar ti tu nebu pomogo.sta ti nije jednostavnije zamolit nekog da ti da napravit novu sajlu po mjeri i da ti je posalje postom il busom.nebus propal za nekih 100kn ukupnih troskova neg se zajebavas sa stvarima o kojima ti moze i zivot ovisit ak ti npr. zasteka sajla.

mhr-team:
a eto... moram naći nekoga i izmjerit točno dužinu i sve reć šta i kako pa ćemo vidjeti...
nije problem u novcima, samo sam mislio da bzvz ne zajebajem nikog sa foruma...

2TDottore:
s obzirom na situaciju mislim da ti drugo ne preostaje nego da nekog zagnjavis a taj neko nemora bit odavde

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju