Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (66/775) > >>

doritos:

--- Citat: mhr-team - 29 Ožujak, 2010, 15:53:24 ---kažem ti ni meni nije jasno, ajde da su 3 ta sranja pa bi nešta i konto, ali 2??? hmmm  :dontknow: :icon_scratch:
i da, hvala puno na ponudi, cijenim to  :notworthy: :icon_thumright:,... iako ću iskoristiti ove šarafe jer sad vidim da pašu i da su ok

jesi napokon odustao od prodaje areeee  :) mislim kako hoćeš, ali meni šteta to prodati, jer prelijep je motor...  :icon_thumright:

evo još jedna bolesna slika, samo šteta što će to ostati samo slika jer je neizvedivo,,, ali izgleda brutalno bar meni  :punicemi:
znači zadnja felga od roxa i  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

--- Kraj citata ---
ljepo zgleda, boja felge je bas taman i ona prava jebacka! ;D

aprilia area 51:

--- Citat: mhr-team - 29 Ožujak, 2010, 15:53:24 ---kažem ti ni meni nije jasno, ajde da su 3 ta sranja pa bi nešta i konto, ali 2??? hmmm  :dontknow: :icon_scratch:
i da, hvala puno na ponudi, cijenim to  :notworthy: :icon_thumright:,... iako ću iskoristiti ove šarafe jer sad vidim da pašu i da su ok

jesi napokon odustao od prodaje areeee  :) mislim kako hoćeš, ali meni šteta to prodati, jer prelijep je motor...  :icon_thumright:

evo još jedna bolesna slika, samo šteta što će to ostati samo slika jer je neizvedivo,,, ali izgleda brutalno bar meni  :punicemi:
znači zadnja felga od roxa i  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

--- Kraj citata ---

a neznam buraz i meni je je zao...al muci me tehnicki kako cu rjesit...kad ima 100 k**ra*a koji nisu "ispravni"...al mislim da necu prodavat...

mhr-team:
ma neka te nemuči tehnički, a i tješi se kad vidiš mene, hahahaha.... mene nebi ni rođena mater pustila da prođem, ali polako, sredit ću ja njega kad dođe vrijeme za tehnički, baš onako po propisima   :angel9: :angel9: :angel9: :angel9: :angel9: :angel9: :angel9:

samdes:
Pozdrav.Boga mi,Peugeot će se zgledati na ovaj SF kad bude pravio četvorku nakon što Popuši na trojci. :toothy10:Haha.

mhr-team:

--- Citat: samdes - 29 Travanj, 2010, 21:52:31 ---Pozdrav.Boga mi,Peugeot će se zgledati na ovaj SF kad bude pravio četvorku nakon što Popuši na trojci. :toothy10:Haha.

--- Kraj citata ---

ma brate iskreno volio bih da se bar malo ugleda, ma nek se ugleda i na sf1, jer sf3 je strašno nešto,,, ko da je kinez jbt  :nono: ::)
koliko znam pravi u kini se sklapa tako da,,,,  :icon_scratch: :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju