Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
mhr-team:
--- Citat: doritos - 29 Ožujak, 2010, 12:55:04 ---...do JAJA projekt.... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Citat: Pupo - 29 Ožujak, 2010, 13:19:49 ---Il uzmi druge šarafe il na ovima što imaš nareži navoj dokraja i toj to!
Inače, super izgledaju pribavljene stvari, ima potencijala :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
evo riješio stvar, ostaju stari oriđinale šarafi ;D ugl to tako treba da bude, valjda treba ta neka distanca da bude da bi mogao zadnji kotač biti u "centru" ugl mislim da se sa slike to sve jasno vidi, vidjelo bi se i bolje da sam mogao skinuti disk, ali su šarafi zapekli pa jbg :jerk: ;D
ma ima nekog potencijala što kažeš, ali šta da radim kad mi onaj ne šalje vilicu :angry5:
sad me jedino jebe di dolaze ova dva mala sranja sa zadnje slike????
CoK:
--- Citat: mhr-team - 29 Ožujak, 2010, 14:38:35 ---URL]
--- Kraj citata ---
upustena rupa sa obje strane ??? :icon_scratch:
ne kuzim ovo nikako
btw,imam ja serafe od zadnjeg kotaca od SR pa ako ce trebat reci (vidim da si napisao da ce ostat ovi al ono...samo ovisi o dimenzijama)
aprilia area 51:
sam naprijed care...nek se radi...bit ce to prebolesno... :icon_thumright: :icon_thumright:
mhr-team:
--- Citat: CoK - 29 Ožujak, 2010, 15:30:45 ---upustena rupa sa obje strane ??? :icon_scratch:
ne kuzim ovo nikako
btw,imam ja serafe od zadnjeg kotaca od SR pa ako ce trebat reci (vidim da si napisao da ce ostat ovi al ono...samo ovisi o dimenzijama)
--- Kraj citata ---
kažem ti ni meni nije jasno, ajde da su 3 ta sranja pa bi nešta i konto, ali 2??? hmmm :dontknow: :icon_scratch:
i da, hvala puno na ponudi, cijenim to :notworthy: :icon_thumright:,... iako ću iskoristiti ove šarafe jer sad vidim da pašu i da su ok
--- Citat: aprilia area 51 - 29 Ožujak, 2010, 15:37:01 ---sam naprijed care...nek se radi...bit ce to prebolesno... :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jesi napokon odustao od prodaje areeee :) mislim kako hoćeš, ali meni šteta to prodati, jer prelijep je motor... :icon_thumright:
evo još jedna bolesna slika, samo šteta što će to ostati samo slika jer je neizvedivo,,, ali izgleda brutalno bar meni :punicemi:
znači zadnja felga od roxa i ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Luka 0101:
da, da... ne, ne... nece ti pasat ta felga na skut... posalji ti to meni.... da, da... mislim dda bi to bilo najbolje :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju