evo bilo mi dosadno pa za 888 post malo sam posliko šta se u zadnjih 6mj prikupilo itd... fali još nekih djelova
tipa paioli vilice od roxa, koju član "
hac" uredno NE VRAĆA već više od 8mj i također nosač mašine... naravno priča ista kao i kod aeroxtuning-a (poslao je, pa se paket vratio, pa je poslao pa se paket zagubio, pa je poslao potjernicu pa je paket nađen, pa ga je on opet poslao, pa se opet vratio i tako u krug)... ugl radim na tom slučaju i garantiram da se neće izvući !
od ostalih stvari sam jos nabavio piaggio lc blokove koje moram malo doraditi i tako, ugl sve bi bilo puno brže da to smeće od covjeka ne sere i ne mulja, ali eto i to će se nekako rijesiti a on će ostati smeće i goovno dok je živ...
sad se skupljaju novci za kit, spuh, kvacilo i karb i tako polako
valjda ce biti spreman za sezonu proljeće/ljeto 2016
i da, pošto će imati 2 hladnjaka baš sam ih malo uspoređivao i iznenadio se, crni hladnjak je od sf2 dok je sivi od runnera 50 pa sad usporedite
o da
velike zahvale mom drugu miri koji je farbao maske i još toga pomogao, drugu danijelu koji je također mi puno izašao u susret jer od njega sam kupio dosta maski po sportskoj cijeni i svima drugima i mom drugu i imenjaku blitz-man-u (anti brnic) s kojim sam trgovao i od kojega sam kupio dosta ŠPORTSKIH dijelova po SPORTSKIM cijenama
i drugu kizi s kojim sam također trgovao i sve je bilo za 10+ i opet ću sa njim trgovati
eto fala ljudi, živili