Ostalo > Motocikli

Kawasaki 636

<< < (7/18) > >>

danc00:

--- Citat: Bokygs - 09 Rujan, 2013, 21:02:12 ---Nhf,ali original svjecice i filter na motoru starom 9 godina su meni los znak,tj. znak neodrzavanja od strane proslih vlasnika...  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Kaj je, je. Znači došli su svjetli dani za taj motor. Sad vidiš kolko je Kawac kvalitetan....Sva sreća pa nema štete radi nemjenjanja tih djelova. Sutra će motor prodisati punim plućima.

-izmjena kočione tekućine
-izmjena ulja i filtera ulja ( Motorex top speed 10w40)
-nove svječice i filter zraka
-ostale sitnice već zamjenjene

Meni je draže da nije niš dirano barem znam da niko nije prčkal po tome, i da ja prvi šrafim a motor ima 9 let. Na filteru zraka čak piše i datum  ;D

Tomi_ZG:

--- Citat: danc00 - 09 Rujan, 2013, 21:08:21 ---Meni je draže da nije niš dirano barem znam da niko nije prčkal po tome, i da ja prvi šrafim a motor ima 9 let. Na filteru zraka čak piše i datum  ;D

--- Kraj citata ---
Ovo i mene nekak veseli,kak veliš samo da nema štete direktno nastale od toga.
Jesi razmišljal stavit naprijed crni vizir,il zatamnit ovaj s folijom? Mislim da bi mu sjelo sam tak.

danc00:

--- Citat: Tomi_ZG - 09 Rujan, 2013, 21:44:49 ---
--- Citat: danc00 - 09 Rujan, 2013, 21:08:21 ---Meni je draže da nije niš dirano barem znam da niko nije prčkal po tome, i da ja prvi šrafim a motor ima 9 let. Na filteru zraka čak piše i datum  ;D

--- Kraj citata ---
Ovo i mene nekak veseli,kak veliš samo da nema štete direktno nastale od toga.
Jesi razmišljal stavit naprijed crni vizir,il zatamnit ovaj s folijom? Mislim da bi mu sjelo sam tak.

--- Kraj citata ---

VIŠ VIŠ, nisam ni razmišljal o tome, a folije barem imam....oooo pa sutra ću to isprobat  :glasses9:

P.S-nema nikakve štete, svječice su smeđe onak kak trebaju biti, jedino je zazor veći nego kaj je propisano. Dok filter je bio zamazan ali to ne smeta osim kaj nema pravi odaziv motor, a to budem sad videl kad stavim novi jel uopće ima razlike ili ne... Nema straha, sve je ko beba.

danc00:
Zasad niš od stavljanja folije na vizir, jer vizir je od neke čudne plastike i folija ne prima na nju, tj odmah se odlijepi, treba naručit neku foliju za takve tipove podloge.

Evo par slikica nakon današnjeg sastavljanja, još treba ulje i filter ulja zamjenit i gas, a to ću do kraja tjedna nisam sve stigel danas.

Na ovome zahvaljuem kolegi s foruma  :headbang:

Mec:
Predobar je....javi se kad bus u zg da ga vidim i uzivo  :notworthy: :notworthy:
zelim ti puno kilometara s njim  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju