Ostalo > Motocikli
Kawasaki 636
pralas:
--- Citat: danc00 - 06 Rujan, 2013, 11:33:52 ---
--- Citat: pralas - 06 Rujan, 2013, 11:03:14 ---crna rulz
bas sam vidio prvo fotografije na fejsu i mogu ti reci da je kawa odlična za to godište,bas je očuvana i uredna :icon_thumright:
i odmah sam se bio sjetio jos dok si vozio replicu aeroxa samo sa zx-om a gledaj sad ovo ;D
puno sretnih kilometara,ovo više nisu igračke i treba dobro paziti sa gasom,bez padova :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Daaa, kad sam prodal zxa i kupil od tebe r-a...al tad sam imal 18 let....vrijeme leti.
Sent from my LG-E975
--- Kraj citata ---
je je,tko bi rekao da je toliko godina vec prošlo,neke stvari kao da su se jučer dogodile,toliko ih se dobro sjećam :)
tommy:
joj kad vidim taj zadnji kraj :dr_ica: :dr_ica:
ma crni je moćniji, meni ona org. plava lijepo stoji na ovoj 636ici :headbang:
danc00:
Kod mene deš pada pa sam se primil posla....
Kontrola cijelog usisnog sustava i svječica, ugodno li sam iznenađen kad sam skinuo tank dole. Sve je nedirnuto, ja sam prvi koji je skidal filter i sve ostalo dole...nemrem vjerovat. Filter zraka i svječice original, kao i sve drugo...a neugodno sam iznenađen kaj sad moram pljunut 70€ za filter i svječice :(
giannelli:
a kaje tu cudno, pa 4 svijecice za auto NGK dodju 200kn i to osrednje koje potraju 20.000ak km. ovdje su bice neke dikanjske svijecice, mogo si usput stavit sliku :laughing7:
Bokygs:
Nhf,ali original svjecice i filter na motoru starom 9 godina su meni los znak,tj. znak neodrzavanja od strane proslih vlasnika... :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju