Tehnički kutak > Tuning skutera
Kak promjenit ulje u vxr-u /prijenos ?
Aleksandar:
netreba deklo skidat.uostalom netreba pistolj za to covjece. do kraja muški stisni kočnicu i zablokiraj zvono s šrafcigerom kad budes skidao deklo nemas kaj strgat nije to plastika .ja u zivotu nisam koristio zracni pistolj jer nemam potrebe zatezat to ko luđak nit zvono nit variomat
koju špangu s kotaca?mislis onaj osigurac :icon_scratch:? njega treba skinut on drzi da ne ispadne šaraf u slucaju da se otpusti
imas 3 šaraf koja drze auspuh-kod tebe neznam kak je jer imaš šakal.onda imas jedan veliki koji drzi ploču onu veliku.-njega trebas skinut kao i druga 2 šarafa na drugoj strani ploče,te jedan saraf koji drzi auspuh na ploci. nakon kaj to poskidas skines imbus šarafre koje drze kotac i to je to. jednostavnija radnja na vxru je postoji
Poggiali:
--- Citat: Aleksandar - 02 Kolovoz, 2008, 13:17:14 ---netreba deklo skidat.uostalom netreba pistolj za to covjece. do kraja muški stisni kočnicu i zablokiraj zvono s šrafcigerom kad budes skidao deklo nemas kaj strgat nije to plastika .ja u zivotu nisam koristio zracni pistolj jer nemam potrebe zatezat to ko luđak nit zvono nit variomat
koju špangu s kotaca?mislis onaj osigurac :icon_scratch:? njega treba skinut on drzi da ne ispadne šaraf u slucaju da se otpusti
imas 3 šaraf koja drze auspuh-kod tebe neznam kak je jer imaš šakal.onda imas jedan veliki koji drzi ploču onu veliku.-njega trebas skinut kao i druga 2 šarafa na drugoj strani ploče,te jedan saraf koji drzi auspuh na ploci. nakon kaj to poskidas skines imbus šarafre koje drze kotac i to je to. jednostavnija radnja na vxru je postoji
--- Kraj citata ---
ma probao sam ja šrafcigerom, i vidim da se oštečuje deklo kad stisnem, anemogu i kočnicu i šrafciger i gedoru držat odjednom lol, probal budem na bavit el. pištolj.
Da mislio sam na taj osigurač.
Aleksandar:
a jbda onda lol
Poggiali:
e, kolko ide ulja?, u 50 sam stavljao deci
Aleksandar:
1.3
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju