Tehnički kutak > Tuning skutera

Kak promjenit ulje u vxr-u /prijenos ?

<< < (3/5) > >>

Jandro:
kakve 1,3dcl
ja kad stavim 1,2 izbaca mi višak na iberlauf, a kamoli 1,3

a ovaj šaraf na deklu odtegni tak šta budeš nekog posjeo na svoj skuter, prednji kotać u zid i prednju i zadnju kočnicu stisnut i ti sam odtegni
netrebaš ni blokirat ni ništ, mora ić

Aleksandar:
to kaj tebi izbaca-jebga tvoj bed-meni do sad nije izbacilo

osim dok ej bio ganc nov pa je valjda bilo 1.5 ili cak vise pa izbacilo s obzirom da piaggio luđaci tvrde 1.5 da mora ic

Poggiali:
E, krenuo ja danas to rastavljat, ona 2 imabusa sam skinuo, amortizer odšrafio, maknuo onaj velki šraf na osovini kotača, i sad nemogu skinut alu ploču, jedino se drži na toj osovini, jel mogu to industrijskim fenom grijat, neče se ona plastika nutra rastopit?

gumy:
nemaš potrebe grijat, može se taj nosač od auspuha svuči sa osovine bez problema

SlowRider:

--- Citat: Poggiali - 04 Kolovoz, 2008, 18:30:11 ---E, krenuo ja danas to rastavljat, ona 2 imabusa sam skinuo, amortizer odšrafio, maknuo onaj velki šraf na osovini kotača, i sad nemogu skinut alu ploču, jedino se drži na toj osovini, jel mogu to industrijskim fenom grijat, neče se ona plastika nutra rastopit?

--- Kraj citata ---

Ja sam upotrijebio radapciger, nije bas islo lako jer se zna dosta zapeci ako nije dugo skidano...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju