Tehnički kutak > Tuning skutera

Kak promjenit ulje u vxr-u /prijenos ?

<< < (4/5) > >>

Jandro:

--- Citat: Poggiali - 04 Kolovoz, 2008, 18:30:11 ---E, krenuo ja danas to rastavljat, ona 2 imabusa sam skinuo, amortizer odšrafio, maknuo onaj velki šraf na osovini kotača, i sad nemogu skinut alu ploču, jedino se drži na toj osovini, jel mogu to industrijskim fenom grijat, neče se ona plastika nutra rastopit?

--- Kraj citata ---

bez radapcigera nebu dolje
ja prvi put dok sam ga skido, jebački radapciger je trebo i grijat s fenom još i jeeedva je išlo nekak dolje
mislio sam da bum ležaj isčupo

Aleksandar:
par puta čekićem lupnut po ploci ak dugo nije skidano ,nauljit s WD 40,polugu uzet i ide provjereno dolje.
ak nejde-dinamit

neer:
ma malo tot masti nabubat na osovinu tak ja na magnetu nabubam masti i da vidis to pokupio od gumija jednom prilikom kad smo bili kod njega  :toothy12:

Poggiali:
Da, moral budem nabavit radapciger, ne samo za to, uvjek dobro dođe :)
Uglavnom odustao sam od skidanja, našo sam neku kromiranu cijev (neznam jel od neke kupaonske instalacije :) ) pod 90 svinutu i gurnuo je od strane dekla, a ja sam odšrafio od strane auspuha kroz felgu šraf i to je to. Bilo bi gotovo za minutu da se nisam išo yebat s tom pločom, a za drugi put nabavim radapciger.

Jandro:

--- Citat: Aleksandar - 05 Kolovoz, 2008, 13:09:40 ---par puta čekićem lupnut po ploci ak dugo nije skidano ,nauljit s WD 40,polugu uzet i ide provjereno dolje.
ak nejde-dinamit

--- Kraj citata ---

ak kod tebe ide nemora znaćit da i kod svakog ide

ja sam isusove muke s njom mucio, sigurno dva sata dok ju nisam skino
divovski radapciger i nejde nikud
i tuko i sve i uzalud

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju