Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia sportcity ili Kymco Agility city 50 2T
steeef:
sve pohvale tvojem mehanicaru koi nezna da je na sportcityu piaggio 50 cc AC masina,dobar neki mehanicar :icon_thumright:
istu masinu bi dobila i na piggio flyu ili typhoonu i slicnim 50 cc zracno hladjenim skuterima iz piaggio grupacije ( razlika ima u duljini bloka kae nebitno za performanse)
ivano_007:
Aprilia
Sa Kymcom milijun neugodnih iskustava. Od nabavljanja dijelova, njihove cijene pa nadalje :sad3:
1607985:
Nije mehaničar znao o kojem ja skuteru pričam,nego mi je samo na spomen Aprilie rekao on bi uzeo Piaggio.
jure vd:
--- Citat: 1607985 - 30 Kolovoz, 2013, 15:49:47 ---Nije mehaničar znao o kojem ja skuteru pričam,nego mi je samo na spomen Aprilie rekao on bi uzeo Piaggio.
--- Kraj citata ---
iz prve ruke sve ti je ti isto "g#vn%" od guma plastike i svega sve je kina!
ja imam kymco super 8 i za klasu se kvalitetnije izrade nego agiliti... a opet kad usporedim svog super 8 sa sportcity od kolegice kojem nijedan šaraf nije nikad odvidan.. katastrofa živa! da ima veće površine pod plastikom pogubila bi ih..
prednost aprilie ogromna ponuda djelova ako se namjerava malo ubrzati..
kod kymca to zaboravi, 2 auspuha 1 variomat i 1 jedini kit od 70ccm..
light vožnju ako misliš... svejedno šta uzmeš,traje oba dvoje
steeef:
nebi se slozil uopce s tim sda su plastike na sortcityu takve da bi otpadale sa skutera..imamo ih u salonu par komada i na servise dolaze pa sam ih se nagledal..za cijenovni rang skutera plastike su skroz ok,cak i nakon padova samo su poguljene bez pukotina..
bez obzira kaj se rasdi u kini mora zaovoljit odredjene norme i kriterije grupacije,naspram pravih kineza ko baotian i i slicni,plastike su vrhunske.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju