Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia sportcity ili Kymco Agility city 50 2T
dbara:
--- Citat: jure vd - 30 Kolovoz, 2013, 16:04:40 ---a opet kad usporedim svog super 8 sa sportcity od kolegice kojem nijedan šaraf nije nikad odvidan.. katastrofa živa! da ima veće površine pod plastikom pogubila bi ih
--- Kraj citata ---
o kakvom otpadanju plastika govoriš, moj ima 14 miseci i nit jedna vida se nije odvidala, sve stoje na mistu ka prvog dana kad san ga uzea, a izdržljivost mu je vrhunska, di san ja mog proveja tu bi se ritko ko usudija ic i pjeske, prekjučer 160 km puta od toga je bilo 95% full gas i ništa mu, samo redovni servis i peglaj koliko te volja :)...
Drnda:
pa Dino, ti si ziv ;D
znaci sportcity se trenutno vozi :)
dbara:
--- Citat: Drnda-1 - 31 Kolovoz, 2013, 02:34:13 ---pa Dino, ti si ziv ;D
znaci sportcity se trenutno vozi :)
--- Kraj citata ---
je Josipe živ san, ne dan se još toliko vrimenu :), opet san na dva kola, sportcity je tu (stavit cu slike uskoro u garažu), voza se pomalo...
jure vd:
--- Citat: dbara - 31 Kolovoz, 2013, 02:15:51 ---
--- Citat: jure vd - 30 Kolovoz, 2013, 16:04:40 ---a opet kad usporedim svog super 8 sa sportcity od kolegice kojem nijedan šaraf nije nikad odvidan.. katastrofa živa! da ima veće površine pod plastikom pogubila bi ih
--- Kraj citata ---
o kakvom otpadanju plastika govoriš, moj ima 14 miseci i nit jedna vida se nije odvidala, sve stoje na mistu ka prvog dana kad san ga uzea, a izdržljivost mu je vrhunska, di san ja mog proveja tu bi se ritko ko usudija ic i pjeske, prekjučer 160 km puta od toga je bilo 95% full gas i ništa mu, samo redovni servis i peglaj koliko te volja :)...
--- Kraj citata ---
ispričavam se što klevetah vaša prometala ;D ..ma da nije bilo 2 žuje posli posla prošireni vidici novi Fly i sportcity od kolegice ispred nas koja žica imbus 2 put tjedno da stegne retrovizor usput podbadajući kolegu njegovim odabirom kymca a ne talijana kao ona kažiprstom uperenim ka plastici sa talijanskom zastavom još jedinog detalja iz kojeg bi se dalo naslutiti da je riječ o talijanu i na kraju mog bržeg jezika od pameti... nije ni čudo da su plastike počele otpadati ;D ;D ;D :icon_thumright:
dbara:
--- Citat: jure vd - 31 Kolovoz, 2013, 13:14:24 ---ispričavam se što klevetah vaša prometala ;D ..ma da nije bilo 2 žuje posli posla prošireni vidici novi Fly i sportcity od kolegice ispred nas koja žica imbus 2 put tjedno da stegne retrovizor usput podbadajući kolegu njegovim odabirom kymca a ne talijana kao ona kažiprstom uperenim ka plastici sa talijanskom zastavom još jedinog detalja iz kojeg bi se dalo naslutiti da je riječ o talijanu i na kraju mog bržeg jezika od pameti... nije ni čudo da su plastike počele otpadati ;D ;D ;D :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to šta se odvida retrovizor neš ti problema, pari da se to nikom ne događa a ovo za plastike bit če ti se učinilo nakon dvi žuje :)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju