Općenito > Propisi
Polaganje do 50ccm?
playaa:
--- Citat: pralas - 24 Rujan, 2013, 19:16:15 ---ma idioti sto se tiče tih vozački i to na kvadrat...
isto vrijedi i za ograničenje do 80 kw za vozače do 24 godine nabijem ih na k**ra*...i onda netko tko polazi tek sa 24 smije voziti sta oce a tek je položio,a mi koji smo sa 18 godina polozili se mozemo jebat narednih 6 godina...ma najbolje da su stavili sa 30 godina da smijes voziti auto koji hoces...
ako su vec donosili taj usrani zakon,onda su trebali napraviti da od trenutka položenog vozačkog ispita ne smijes voziti jači auto od 80 kw naredne 2 ili 4 godine(maksimalno) a ovo do 24 je cisti debilizam i punjenje državne blagajne a to pogotovo vrijedi i za vozačke za motor!
prije je bilo polozis sa 18 za motor i vozis sta hoces,u Bosni polozis za auto vozis sta oces...samo nas jebu u mozak s tim ograničenjima i polaganjima...onaj tko nema mozga ce se slupati i u yugu!
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:
tommy:
nije u pitanju vozačko iskustvo, nego način razmišljanja sa 18 i sa 24 god.
pralas:
--- Citat: tommy - 24 Rujan, 2013, 22:25:40 ---nije u pitanju vozačko iskustvo, nego način razmišljanja sa 18 i sa 24 god.
--- Kraj citata ---
rekao sam ti da će onaj tko nema mozga i u peglici poginuti bez obzira na godine...a ako mislis da nije u pitanju vozačko iskustvo pogledaj malo neke cure kako voze kada polože,žali Bože tko je njih pustio na cestu,pa one su opasnost na cesti!a isto vrijedi i za neke likove!
ne kažem ja da taj zakon treba maknuti,ali brate mili nisu normalni,pa di je 24 godina,nije jos ni na vidiku...trebali su staviti od trenutka položenog vozačkog ispita naredne 2 ili 4 godine maksimalno,i to bi bilo najpoštenije,a ovo je čisti debilizam
tommy:
ja kažem da je to zakon i da ga oni tako predstavljaju, a također mislim da bi neke stvari trebalo promijenit. prije ovog zakona je bio zakon 4 godine nakon polaganja možda puno bolje riješenje :dontknow:
KresoZx:
na cemu polazes tu AM kategoriju u autoskoli ? :dontknow: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju