Općenito > Propisi

Polaganje do 50ccm?

<< < (7/13) > >>

niazinho:

--- Citat: Dino98 - 24 Rujan, 2013, 11:23:04 ---a jel još vrijedi zakon da kad položiš za auto dobijes i za50 ccm;ja sam upisa vozace za srednju dobivam b i c kategoriju onda i a ;D

--- Kraj citata ---
dobis M

Dino98:
e to  :icon_biggrin:

jure vd:
isuse koliko to uopće ima kategorija i pod kategorija..  A je jedino šta je postojalo u moje vrime polaganja  ;D

playaa:

--- Citat: jure vd - 24 Rujan, 2013, 17:24:01 ---isuse koliko to uopće ima kategorija i pod kategorija..  A je jedino šta je postojalo u moje vrime polaganja  ;D

--- Kraj citata ---

sad triba prosut 10-ak iljada kn dok sidneš na r1 samo na dozvole,mene je a1 npr izaša negdi između 6 i 7k,ako ne i čistih 7

pralas:
ma idioti sto se tiče tih vozački i to na kvadrat...

isto vrijedi i za ograničenje do 80 kw za vozače do 24 godine nabijem ih na k**ra*...i onda netko tko polazi tek sa 24 smije voziti sta oce a tek je položio,a mi koji smo sa 18 godina polozili se mozemo jebat narednih 6 godina...ma najbolje da su stavili sa 30 godina da smijes voziti auto koji hoces...

ako su vec donosili taj usrani zakon,onda su trebali napraviti da od trenutka položenog vozačkog ispita ne smijes voziti jači auto od 80 kw naredne 2 ili 4 godine(maksimalno) a ovo do 24 je cisti debilizam i punjenje državne blagajne a to pogotovo vrijedi i za vozačke za motor!

prije je bilo polozis sa 18 za motor i vozis sta hoces,u Bosni polozis za auto vozis sta oces...samo nas jebu u mozak s tim ograničenjima i polaganjima...onaj tko nema mozga ce se slupati i u yugu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju