Tehnički kutak > Tuning skutera

Novo pitanje? .....4str.

<< < (5/11) > >>

ivanm:
da, točno, piaggio ima takav šteker...

Rossi:
ne ta zica...ovak te dvije zice idu ispod cilindra dole( znaci od cilindra prema dole do te zice ima jedno 10-15) skroz u blok unutra,vise dole gdje centralna nogara ali ulaze u blok....na unutrsanju stranu magneta...nesto kontam sad i mislim da su to zice od alnasera..pa cu danas njega skinut i vidit...cim pregledam kvalifikacije F1 sad mi se nesto neda :D

ivanm:
pa od anlasera, da, moraš njih otpojit na anlaseru..

3alfa3:
Odspoji na releju anlasera. Ovo sto sam crveno zaokruzio.

Rossi:
hvala...otpojio sam na releju bilo mi je lakse ..... i stvarno ja nemam srece nikad :D kupio u Zg kad sam bio neki dan sajlu uljne pumpe ,jer je moja pukla i visila samo na 2 tanke zicice...eh sad ta sajla je iz dva dijela..jedan ide od rucke gasa do rezervoara za gorivo i tu ima ona ko spojnica...pa odatle ide drugi dio sajle na uljnu pumpu ...na naljepnici i kesi pise za runnera 50 nova serija...i hajde nisam ja ni gledo nista kad sam kupovo..jer i nisam znao kolika treba bit..i sad pokuso reko da je stavim...sajla je kraca za 2 cm...poredim sa svojom kraca za 2 cm i nemogu je stavit :D i nek neko kaze da nisam baksuz..valja mi sad cekat ponedeljak da bi kupio sajlu ovdje u piaggio servisu....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju