Tehnički kutak > Napravi sam

Stišavanje buke rezonantnog auspuha

<< < (2/6) > >>

ivanm:
može i staklena i kamena vuna..
dobro si izbušio top, ko sir :icon_biggrin:

zvons7:
Mogo si snimit zvuk motora, prije i poslije  :icon_tongue:

Tomi_ZG:

--- Citat: balicdim - 23 Kolovoz, 2013, 07:26:05 ---svaka čast na temi  :icon_thumright: (iako ih ima već par) ali ova mi se posebno sviđa jer i ja imam ZX-a pa sad imam konkretne mjere svega što mi treba

najviše me mučilo kojim borerom da proširim rupe, čak sam u jednom trenutku mislio i "spajat" po nekoliko rupa da bude kao kod yasuni-ja ali onda kad sam počeo računat tu kemiju nekako mi je bilo više posla oko toga nego ovako proširit pojedinačno

ova čelična vuna se pokazala jako dobrom (plus što nema gdje je nema  ;D ) samo je kod mene problem što nigdje nemogu nabavit kemene vune.... pa ide svima dostupna staklena (ak usfali uvijek ima na tavanu od izolacije  :toothy3: )

što se tiče količine vune stavljam odokativno ali kao i ti nije deblje od 3cm (staklena iz bale je 6cm pa se prepolovi)

--- Kraj citata ---
Ova količina vune može na ZX,TT i RR - provjereno.
Ja sam rupe bušio do krajnje granice,al i fi4 daje identične rezultate a ipak ostane malo mesa na cijevi.
Kaj se tiče kamene pa imaš je kupit di hoćeš u trgovinama koje drže građevinski materijal,samo kaj moraš kupit cijelu balu a u njoj imaš vune za složit topove cijelom forumu  ;D

--- Citat: ivanm - 23 Kolovoz, 2013, 07:53:17 ---može i staklena i kamena vuna..
dobro si izbušio top, ko sir :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Jedino me frka da radi tog sira ne pukne cijev  :toothy11: možda sam malo pretjerao s veličinom rupa,slabo je ostalo mesa al ipak je to željezo.

--- Citat: zvons7 - 23 Kolovoz, 2013, 09:52:47 ---Mogo si snimit zvuk motora, prije i poslije  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
Sad bi ti i muzičku  :icon_biggrin:
Ma da sam i snimil s mobom to bi se na kompu sve drečilo i nebi kužil razliku,u stvarnosti je druga priča.

cvele60:
Odlican posao  :icon_thumright: Evo kako se cuje s6 replica posle istih poteza burgijom+sitna celicna vuna + mineralna...

balicdim:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Kolovoz, 2013, 10:05:39 ---Kaj se tiče kamene pa imaš je kupit di hoćeš u trgovinama koje drže građevinski materijal,samo kaj moraš kupit cijelu balu a u njoj imaš vune za složit topove cijelom forumu  ;D

--- Kraj citata ---

dijelimo troškove kupovine (mislim na cijeli forum)  :toothy11:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Kolovoz, 2013, 10:05:39 ---Jedino me frka da radi tog sira ne pukne cijev  :toothy11: možda sam malo pretjerao s veličinom rupa,slabo je ostalo mesa al ipak je to željezo.

--- Kraj citata ---
oko toga mislim da nebi trebao imat problema, jer je mislim da nema tolikih vibracija na/u topu kao na ostatku auspuha
a i ako ništa drugo garantiram da nitko nije "probijao" toliko rupa kao ti u zadnje vrijeme  :laughing7:

btw. koliko ti je vremenski trebalo za ovo remek dijelo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju