ne mogu vjerovat što pišete... moguće je da troši 5L ako mu je elektronika dobro naštimana i zrak, za primjer bih naveo polo tdi rabbit(3 cilindra) kojeg sam vozio 500km, a trosio je 4,6L
imam Swifta i odlican je auto, isto mi je prvi auto. Odlicno cupa, drzi se na cesti, potrošnja mix vožnje mi je 6,8L a kada ga štedim bude i po 6. Paziti samo treba dok padne kiša, znači bez naglih pokreta i puno stiskanja gasa.
Jedina mana kod tih auta je limarija, koju sam ja sam sebi radio. Obavezno pogledaj prednju lijevu muldu i zadnju lijevu škaru, tu znaju struliti. Također ispod haube pogledaj si crijevo dovoda zraka jer gotovo nema swifta kojem nije to otislo u k**ra*. A ako se to pojebe onda ti auto nece raditi ni 10 sekundi.
za motor same pohvale, pogledaj samo da ne curi možda ulje s poklopca ventila ili voda iz bloka motora od dihtunga... to jednostavno provjeriš tako što onda ili auto dimi iza na auspuh ili jednostavno otvori čep od kilera pa pogledaj ima li ulja u vodi.
Ako je nešto od toga probilo računaj da trebaju svi novi dihtunzi/brtve i brušenje glave