Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: web shop- tenisice  (Posjeta: 1395 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dusVu

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vu
  • Moj Skuter: vise nije moj..
web shop- tenisice
« : 07 Studeni, 2013, 21:43:21 »
Zanima me jeli imao ko iskustva s ovim web shopom?  http://www.hotsportzone.co.uk/nike-lebron-c2-63-3.html      Kaze ovako : JA:
Hello, I have just a few little questions. I want to buy for the begin just one pair shoes, where are you located, where come the shoes from (and all the other items), from the UK or China, are your products 100% original, because if I order not original products I will have some problems with the police. I am from Croatia, when do I get the shipping free?
ONI:
Hello: Free shipping to Croatia ,we have stockroom in hongkong and london. all our shoes are original ,any quality problem in 3 month. we send you new for free again Regards
JA:
How can I know which item is from the hongkong or london stockroom? Because of the taxes, if it comes from London then I don't pay taxes, from Hong Kong i pay taxes.
ONI:
Hello: Some items, we will have to send it in hongkong stockroom, but it will be no taxes, if any taxes. we refund your taxes by paypal Regards

Malo predobro da bi bilo istinito ne? cijene i to..
benjamin_hawk : "mikijev nrg ide ko munja pa vi gledajte"

Offline balicdim

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • master of transakšn
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: KTM
  • Moja Kaciga: Nolan N43Air
  • MojSpuh: naTURal
Odg: web shop- tenisice
« Odgovori #1 : 08 Studeni, 2013, 08:34:30 »
kao prvo free shipping nećeš dobit iz engleske pa makar ti slali iglu a ne tenisice

nadalje nema abbout us informacije

nema find a store, returns

nadalje ono najvažnije ima opciju "we accept" visa,master,amex... ali nema "we secure" istih onih kojima plaćaš....

pa gledamo dalje, tko će ti nadoknadit troškove carine (toga nema ni u kini a ne u engleskoj), te ako nemaš kreditnu već debitnu kako će ti naknadno uplatit

pa idemo dalje, ako ima skladište u kini i u engleskoj, zašto nema istu robu i u jednom i u drugom skladištu, u tvom slučaju bi ti naručio i onda bi čekao 2-3 tjedna da roba stigne iz kine u englesku i onda bi ti oni slali iz englesku u hr ili bi ti direktno slali iz kine tj. došlo bi do carinjenja, morao bi dokazivat podrijeklo robe,dokazivanje originala, bla bla, dobio bi carinsku kaznu za pokušaj uvoza krivotvorine ako nema nikakve deklaracije uz patike u kutiji....

priča bi se razvukla uzduž i popreko

ako stranica ima domeu .co.uk nemora značit da je direktno iz engleske