Općenito > Propisi
Skuter 49 ccm - kazna!?
3alfa3:
--- Citat: drogba9 - 20 Kolovoz, 2013, 16:11:57 ---Pa nisam znao da su tolike kazne
--- Kraj citata ---
sad znas
--- Citat: drogba9 - 20 Kolovoz, 2013, 16:11:57 ---mogu li oni preko broja šasije saznat vlasnika jer nisu tražili ime istog..
--- Kraj citata ---
naravno
--- Citat: drogba9 - 20 Kolovoz, 2013, 16:11:57 --- Pa najebat cu vrhunski, šta sad da radim. Jel moguće da prođem bez ikakve kazne s obzirom da sam zamolio policajca ( a znam ga) da mi ne napiše kaznu i da se ovo više neće ponovit? :-[
--- Kraj citata ---
Mozda ti nista ne dodje, mozda sve. Ovisi o policajcu.
Neces najebat vrhunski jer si maloljetan, al ce ti to bit dobra skola za ubuduce
drogba9:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2013, 16:14:54 ---
--- Citat: drogba9 - 20 Kolovoz, 2013, 16:11:57 ---Pa nisam znao da su tolike kazne
--- Kraj citata ---
sad znas
--- Citat: drogba9 - 20 Kolovoz, 2013, 16:11:57 ---mogu li oni preko broja šasije saznat vlasnika jer nisu tražili ime istog..
--- Kraj citata ---
naravno
--- Citat: drogba9 - 20 Kolovoz, 2013, 16:11:57 --- Pa najebat cu vrhunski, šta sad da radim. Jel moguće da prođem bez ikakve kazne s obzirom da sam zamolio policajca ( a znam ga) da mi ne napiše kaznu i da se ovo više neće ponovit? :-[
--- Kraj citata ---
Mozda ti nista ne dodje, mozda sve. Ovisi o policajcu.
Neces najebat vrhunski jer si maloljetan, al ce ti to bit dobra skola za ubuduce
--- Kraj citata ---
Hvala na odgovorima, a zanima me u roku od koliko stiže kazna, ako bude dolazila? I u roku od kolko se treba platiti kazna, izgleda da cu morat prodat bubreg drugacije necu to moc platiti, a vlasniku ako dode kazna bit ce problema jos vise to mi je od frenda otac ( ne od ovog sto je bio samnom na motoru nego od drugog). joj ja neznam sta da radim sad. :-[
Tomi_ZG:
Najebat će i vlasnik skutera,da ti je murijak mislil oprostit nebi niš pisal,a napravil si najgore prekršaje
drogba9:
--- Citat: Tomi_ZG - 20 Kolovoz, 2013, 16:21:36 ---Najebat će i vlasnik skutera,da ti je murijak mislil oprostit nebi niš pisal,a napravil si najgore prekršaje
--- Kraj citata ---
Pa možda se predomisli!? Eto super šta sad da ja sad radim. Usrao sam si život, hoće li mi to ići u dosje?
3alfa3:
Ja mislim da sam ja ovdje najvise naj#bo jer mi se cini da se radi o zajebanciji :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju