Općenito > Propisi

Skuter 49 ccm - kazna!?

<< < (3/5) > >>

Josip-98:
Zasto nisi biza  :icon_scratch:
Ako san ja moga sa suvozacen bizat na jednon obicnon baotianu onda je sve moguce
Samo uska ulicica i gas  :icon_biggrin:

Tomi_ZG:
Najgore kaj ti se može desit je da završiš u remetincu u odjelu sa silovateljima i crncem u čeliji  :icon_thumright:

drogba9:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2013, 16:23:41 ---Ja mislim da sam ja ovdje najvise naj#bo jer mi se cini da se radi o zajebanciji  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Sve što pišem je istina. Nažalost...

--- Citat: Josip-98 - 20 Kolovoz, 2013, 16:27:10 ---Zasto nisi biza  :icon_scratch:
Ako san ja moga sa suvozacen bizat na jednon obicnon baotianu onda je sve moguce
Samo uska ulicica i gas  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ma nisam mogao, na mostu me zaustavio, bili su u civilskom kombiju.

--- Citat: Tomi_ZG - 20 Kolovoz, 2013, 16:27:35 ---Najgore kaj ti se može desit je da završiš u remetincu u odjelu sa silovateljima i crncem u čeliji  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Najlakše je zajebavat sad.

trj:
Neces dobit kaznu budes iso na sud i dobit ces sudski ukor i uvjetno 2 godine tak sam ja dobio i zas si im opce stao kad nisi nis imo hahaha  ;D

drogba9:

--- Citat: trj - 20 Kolovoz, 2013, 16:47:07 ---Neces dobit kaznu budes iso na sud i dobit ces sudski ukor i uvjetno 2 godine tak sam ja dobio i zas si im opce stao kad nisi nis imo hahaha  ;D

--- Kraj citata ---
A bilo bi još gore da sam bježo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju