Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Danas sam imao priliku poslusati replicu na novom runneru. Totalno je drugaciji zvuk od ovoga na filmicu, ipak je to i druga masina. Neke replice se dobro cuju a neke bas kao da se j neki limovi, ovisi i o stanju vune u topu...
a neznam volio bi si uzet replicu, vidit cemo jos, mozda i bude nes od toga, kasnije mozda stavi malossi sport na to i milina.
Citat: P.A.L.A.C - 01 Kolovoz, 2008, 23:36:12a neznam volio bi si uzet replicu, vidit cemo jos, mozda i bude nes od toga, kasnije mozda stavi malossi sport na to i milina. a kaj od toga?..::HiGh-MiDrAcE NrG PoWeR BlAcK EdItIoN::.. - in my memories ...but for next season high-end nrg is coming...
bio bi veci gust sa high endom.....
Citat: PROOF - 01 Kolovoz, 2008, 23:45:48bio bi veci gust sa high endom.....ne hvala.jednom midrace nikad midrace. salim se sve je to lijepo divno i krasno, al opet nemos prismrdit nekom vecem motoru mozes u startu al to je k**ra*, a trosi ko brod manji, kida se svako malo, lezis svaki dan pod skutom, ne mogu vise nemam ni vremena zbog posla a bogami sa zivcima sam na Vi.
a ne da mi se raspada ko zx.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
nije kriv zx
Citat: P.A.L.A.C - 01 Kolovoz, 2008, 20:46:47a ne da mi se raspada ko zx.nije kriv zx
pa sto ne rece tako, zajebi spuh skupljaj pare za k8