Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem sa Malaguti Firefox F15

<< < (2/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: BlackCode - 31 Srpanj, 2008, 00:56:12 ---
--- Citat: 3alfa3 - 31 Srpanj, 2008, 00:52:53 ---Moze on na 70ccm. Jedino sto nece motor imati snage kao sa nekim jacim spuhom namijenjenim bas za 70ccm.

jesi izvadio blokadu iz spuha? Ona je naprijed u grani. Tuljac zavaren sa 1 ili 2 tocke kojeg treba maknuti.

--- Kraj citata ---

Jesam odmah čim sam ga kupio , a da li ima on još neke blokade? Problem je što sam ja iz BiH i kod nas malo ko zna uštelovati skuter kako treba , a sve dijelove sam kupio iz AMI trade u Karlovcu. Previše sam para uložio i nikako da dobijem ono što sam očekivao. U frenda mi Malaguti Firefox F15 serijska ide brže nego moj , stvarno ne znam više šta da mu uradim.

A što se tiče auspuha koji mi preporučuješ , nešto sam razmišljao o Yasuni R ili Ginelli Shot , a ni Hebo nije na odmet?

--- Kraj citata ---

Ako je skinuta blokada (samo je jedna na ZX-u), onda jedino jos treba provjeriti koliko okretaja imas u ubrzanju kad ubrzavas full gasom. Trebao bi imati izmedju 9000-9500.
Yasuni R je idealan za tvoj kit, ali i sa ZX-om bi morao brutalno razvaliti serijske skutere u performansama.

BlackCode:
Jeste skinuta je , a okretaje nemogu provjeriti nikako to je i problem.Znači ipak ZX treba da bude brutala prema serijskim , eh , ali da je ono odgonetnuti zašto mi skuter ne ide kao što bih trebao da ide. Mislim da je još do karburatora kupio sam ga , ali sad vjerovatno nisam dobro podesio omjer zraka i goriva , a nigdje da nađem neko dobro upustvo po mogućnosti na hrvatskom ili engleskom po kojem da ga pokušam uštelovati. Jedino on može ovo sve da koči.

SlowRider:
Sa tim setupom bi odlicno isao za ZX-om, nema potrebe za skupljim spuhom jer bi trebao biti zadovoljan.

BlackCode:

--- Citat: SlowRider - 31 Srpanj, 2008, 01:18:29 ---Sa tim setupom bi odlicno isao za ZX-om, nema potrebe za skupljim spuhom jer bi trebao biti zadovoljan.

--- Kraj citata ---

Hvala vam dečki , znači auspuh da ne diram.Eh sad treba vidjeti u čemu je problem , jer njega nešto doslovno guši neda mu da ide , ali šta stvarno pokušavam odgonetnuti. On ima snage i sve , ali jednostavno kao da je ne može da iskoristi i kao da ga guši nešto. Ja i dalje mislim da je Karburator stavio sam i veću diznu i sve , ali opet kao da mu goriva nedaje dovoljno. Ne znam više ni sam šta da radim , vozio sam i kod nekih "majstora" isto slabo se poznaju ovdje kod nas , a u da ga vozim kod vas nemam novca dovoljno. Baš sam u bad-u totalno više sa ovim motorom jednostavno kao da mi nije sretan i kurbla mi puče neki dan.

Crazy Kuree:
Odakle si? ak si blizu to ja znam sredit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju