Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: glasnoća spuha  (Posjeta: 12915 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja
Odg: glasnoća spuha
« Odgovori #60 : 03 Rujan, 2008, 22:38:30 »
jel se to meni cini il on zatrokora kad mu das gasa?
start je mal u banani trebaju zuti federi pa ti se zato cini

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #61 : 06 Rujan, 2008, 21:35:32 »
jel se to meni cini il on zatrokora kad mu das gasa?
start je mal u banani trebaju zuti federi pa ti se zato cini

Meni je isto tako bilo, kada sam stavio žute federe kvačila se nešto popravilo ali nisam zadovoljan :dontknow: (vjerovatno preotvoren spuh, jednostavno nema okretaje za "pravi" start)!

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #62 : 06 Rujan, 2008, 21:42:27 »
jednostavno nema okretaje za "pravi" start)!

Nema on snagu za pravi start ;)

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #63 : 06 Rujan, 2008, 21:46:26 »
jednostavno nema okretaje za "pravi" start)!

Nema on snagu za pravi start ;)
ž

Zato i idem na 70ccm

Offline kecbaya

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Mjesto: metkovi?
  • Moj Skuter: Piaggio Typhoon
  • MojSpuh: Malossi MHR Replica
« Odgovori #64 : 06 Rujan, 2008, 21:54:44 »
gle ja sam stavio malossi mhr replicu i izvadio sam vunu iz njega i beci strasno i sad kad kupim gljivu dobar ce zvuk biti...i kraj drotova namjerno prodem polako pa nabijem gas da im bubnjice probijem...i na tehnickom sa iso sa auspuhom i nista nije reko nego samo reko kako ima dobro ubrzanje i to je to je da je moro stavit na usi slusalice jer je tako gadno grmilo.....zajebava te ko ti je god to reko

Offline majic_sk

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: sr 50
« Odgovori #65 : 08 Rujan, 2008, 11:32:43 »
gle ja sam stavio malossi mhr replicu i izvadio sam vunu iz njega i beci strasno i sad kad kupim gljivu dobar ce zvuk biti...i kraj drotova namjerno prodem polako pa nabijem gas da im bubnjice probijem...i na tehnickom sa iso sa auspuhom i nista nije reko nego samo reko kako ima dobro ubrzanje i to je to je da je moro stavit na usi slusalice jer je tako gadno grmilo.....zajebava te ko ti je god to reko
ma nemožeš tak pričat općenito...
eto mene nekidan zaustave i htjeli napisat 4 kazne u vrijednosti 2500kn al sam se nekako izvukao...tak da ono...
nije svagdje isto...

Offline Losinj

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Republika Losinj -- Rijeka
  • Moj Skuter: F15 Ducati 70RR
  • MojSetup: budzen
  • MojSpuh: Yasuni R BlackEdition
« Odgovori #66 : 08 Rujan, 2008, 11:41:36 »
ista je drzava al nije svugdje isto e bas to nevalja kod nas
▀█▀ █ ▀█▀ ███ ™

Offline kecbaya

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #67 : 08 Rujan, 2008, 14:05:00 »
ne moze ti nista j#bote.....moze ti lizat jaja di je njemu u autu mjerac za zvuk nema ga a nemore te ni u postaju vodit tako da ti nemore nista....moze ti samo toliku kaznu napisat ako nemas dozvole ili sl...npr:meni je napiso 5 prekršaja 1.nisam nosio kacigu,2.ne reg motor,3.ne istaknuta tablica (bila ispod sica hehe),4.nisam imo dozvolu,5.nisam imo god za upravljanje.....i napiso mi je 5000kn ali znas kolko sam platio 0kn jer sam tuzio policajca jer je to previse para za maloljetnika onda kad je to bilo,jer me nije iskljucio iz prometa vec me je pustio itd a kazna mi je dosla tek nakon godinu ipo dana....itd

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #68 : 08 Rujan, 2008, 17:01:38 »
može te jebat jebat i jebat i na kraju skinut tablice zbog tehničke neispravnosti vozila/motora te te poslati na vanredni tehnički pregled.
ako imaš orginal spuh super a ako nemaš što onda. oni na tehničkom imaju tu spravu te ako pokaže da je spuh glasniji od onog što propisuje zakon tehnički,te kazne plačaš a ako ne prelaziš zakonsku letvicu zvuka onda sve ide na teret MUP-a.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
« Odgovori #69 : 08 Rujan, 2008, 18:36:06 »
može te jebat jebat i jebat i na kraju skinut tablice zbog tehničke neispravnosti vozila/motora te te poslati na vanredni tehnički pregled.
ako imaš orginal spuh super a ako nemaš što onda. oni na tehničkom imaju tu spravu te ako pokaže da je spuh glasniji od onog što propisuje zakon tehnički,te kazne plačaš a ako ne prelaziš zakonsku letvicu zvuka onda sve ide na teret MUP-a.
a koliko je to u decibelima ak znas mozda

Offline Losinj

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Republika Losinj -- Rijeka
  • Moj Skuter: F15 Ducati 70RR
  • MojSetup: budzen
  • MojSpuh: Yasuni R BlackEdition
« Odgovori #70 : 08 Rujan, 2008, 19:58:58 »
opterecujete se glupostima,boli njih k**ra* za spuh ako imas sve uredno,e sad ako imas neki prekrsaj a imo si ih i prije  onda odu gledat takve pi*darije ko sto su glasnoca spuha
▀█▀ █ ▀█▀ ███ ™

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #71 : 08 Rujan, 2008, 20:09:18 »
98dB al nisam 100%, mislim da sam tak negdje čuo  :icon_scratch:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline kecbaya

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #72 : 08 Rujan, 2008, 23:48:36 »

o cemu ti sine pricas kakav vanredni tehnicki si poludio....ne moze ti nista kad to uutuvis u glavu onda ces svatit,jer mi stari radi u drzavnoj inspekciji i znam kako to ide i zato nisam ni platio kaznu od 5000kn stari mi reko šta trebam i to sam napravio i sudac je to popusio i dao mi ukor....

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
« Odgovori #73 : 08 Rujan, 2008, 23:52:45 »

o cemu ti sine pricas kakav vanredni tehnicki si poludio....ne moze ti nista kad to uutuvis u glavu onda ces svatit,jer mi stari radi u drzavnoj inspekciji i znam kako to ide i zato nisam ni platio kaznu od 5000kn stari mi reko šta trebam i to sam napravio i sudac je to popusio i dao mi ukor....
valjda policajac ovaj nas s foruma zna o cem prica  :icon_scratch:

Offline majic_sk

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: sr 50
« Odgovori #74 : 08 Rujan, 2008, 23:56:53 »
kecbaya i Losinj sta ste vi zabrijali...
pa mora postojat neka granica za glasnoću, a to je negdje oko 100dB...pa nisu prigušivači bzvz stavljeni...
a to što vi ne dobivate kazne je sreća...
kecbaya ti isto...napravio cijelu frku kak se ništ ne dobi na kraju si dobio sudski ukor..pa nakon 3 ukora ti dolaze soc. radnici doma...bogte...
a ti si praviš pametan a nikad nisi čuo za vanredni tehnički...čovječe pa gdje ti živiš...pa murja te može na to poslat u svako doba dana ili noći ak žele...
« Zadnja izmjena: 08 Rujan, 2008, 23:59:23 majic_sk »

Offline kecbaya

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #75 : 09 Rujan, 2008, 00:08:56 »
pa mora postojat neka granica za glasnoću, a to je negdje oko 100dB...pa nisu prigušivači bzvz stavljeni...
kecbaya ti isto...napravio cijelu frku kak se ništ ne dobi na kraju si dobio sudski ukor..pa nakon 3 ukora ti dolaze soc. radnici doma...bogte...
a ti si praviš pametan a nikad nisi čuo za vanredni tehnički...čovječe pa gdje ti živiš...pa murja te može na to poslat u svako doba dana ili noći ak žele...

onda mi je to vec 8-9 ukor a po tome bi davno trebali doc socijalni radnici....a u nas ti vamo nema nikakvi vanredni tehnicki pregled...moze s nalogom sta god oce policija ali bez njega moze da ti lize jaja....tako da ne pricas kad ne znas kako se radi kod nas ali i tamo kod vas siguran sam da te nebi vodio na nikakav vanredni tehnicki jer su to dodatni papiri a kome se danas da pisat pa nikome pa ni njima....D

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #76 : 09 Rujan, 2008, 00:57:22 »

onda mi je to vec 8-9 ukor a po tome bi davno trebali doc socijalni radnici....a u nas ti vamo nema nikakvi vanredni tehnicki pregled...moze s nalogom sta god oce policija ali bez njega moze da ti lize jaja....tako da ne pricas kad ne znas kako se radi kod nas ali i tamo kod vas siguran sam da te nebi vodio na nikakav vanredni tehnicki jer su to dodatni papiri a kome se danas da pisat pa nikome pa ni njima....D

Neki dan sam čuo Malaguti Firefox-a sa TT-om...

E, ljudi bejž'te od toga! UŽAS! Nisam shvaćal za ozbiljno kakav je to zvuk. Al sad sam i to doživel i nebi htel da se ponovi uskoro.

Nosim mp3 od sad na ušima da nebi opet došo...  :jerk:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #77 : 09 Rujan, 2008, 06:09:54 »

čuj nebih te hjtio uvredit ali selendra je selendra i policija tamo ima neke svoje načine rada.znam iz iskustva, jer kad ljudi dođu odozdo ponašaju se kako su se doli ponašali pa zarade kojekakve kazne i kaznice pa onda drvljem i kamenjem po murji.

murja je samo produžena ruka zakona i to je to. šerifi u selendrama i večim gradovima su razlika dan i noč pa stoga ako neznaš zašto ti nisu došli soc.radnici doma priupitaj starog.i da pročitaj zakon pa onda pametuj.
nauči neke stvari pa onda dijeli savjete jer ovakvim neznanjem napravit češ sranje sebi/starom pa onda drugima.
Piaggio X9 250  Black Box