Tehnički kutak > Blokade
Blokada kako nabrzaka?
matko177:
Budem nešt potražio na netu, nego sam mislio ako ima tko šta povoljno, a za ovaj šalter što spominješ, skri ga dobro, jer ti na vanrednom tehničkom murja traži od ovoga na tehničkom da provjeri da nema kakvih šaltera za blokadu, a na normalnom tehničkom to ni ni ne gleda, ogledavaju skuter duž i popreko, samo da ti nađu grešku, jer oni plaćaju tehnički ako je sve uedu, još ak ti skuži šaltet, onda si ježa.
JogFromYamaha:
ja ti imam cijeli setup za 300kn
znaci cdi citac i salter tak da nije tak skupo dok usporedis s kaznama
njacte290:
--- Citat: skoda90 - 20 Kolovoz, 2013, 09:37:18 ---Pa tako imam i ja tu blokadu samo sam ubacio prekidac.i cim vidim muriju upalim blokadu u slucaju da bi me zaustavili i to je to.samo treba negdje skrit prekidac.jedino bi mi jos bolje odgovaralo da kad svaki put ugasim pa upalim blokada bude aktivna tj da je nakon svakog paljenja moram gasit ali eto nekontam se bas toliko u elektroniku!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
--- Kraj citata ---
I jel radi tako spojeno na prekidač? ja planiram to napravit ako radi.. i ovaj dio nisam skuzio, ti zelis da ti blokada bude upaljena kad palis i gasis motor? ili?
skoda90:
Da radi naravno.tako je inace blokada bila kod mene kad je kupljen skuter ja sam samo stavio prekidac.
Ma mislio sam bilo bi dobro da svaki put kad se motor upali da moram ugasit blokadu.ako me razumijes neznam kako bi objasnio
Laviper:
--- Citat: spunky - 03 Rujan, 2013, 22:02:49 ---Elektronsku blokadu i mir
--- Kraj citata ---
Procitaj prije neg izvalis, 4t skuter je u pitanju!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju