Ja sam kemijao sa felgama na tajfunu, ugl. stare piaggio mašine imaju 100mm bubanj, novije piaggio mašine s bubnjem imaju 110mm bubanj. Ja sam na svog tajfuna koji je iz 98.-e (stara piaggio mašina-100mm bubanj) stavio felge sa nrg-a mc2 (koji je isto stara mašina i ima 100mm bubanj). Ti kažeš da ti ne paše, a to je zato jer imaš noviji tip mašine sa 110mm bubnjem.
Ja sad kod sebe stavljam bb mašinu koja ima 110mm bubanj (kao kod tebe) i nabavio sam još jedan set tih trokrakih nrg felgi, ali koje imaju 110mm bubanj i veći disk, a one su sa nrg-a mc3 koji ima novu mašinu (hyper2pro) ali s bubnjem, takav se kod nas nije prodavao, kao što se ne prodaje nrg power sa bubnjem i AC hlađenjem. Stvar je u tome da sam te felge nabavio iz njemačke, a cijelu hrvatsku sam pretražio, zvao i ljude koji donose dijelove iz italije, ali ništa, tek u njemačkoj sam ih našao (iako su i tamo dosta rijetke).
Jako teško ćeš naći kod nas tu trokraku felgu sa 110mm bubnjem, da sam na tvom mjestu pokušao bi prodat te felge i nabaviti od nekog drugog piaggia sa 110mm bubnjem, npr. diesis