Općenito > Generalno o skuterima
Vrsta benzina
dino gp1:
Sve više mi se čini da je to sve isti racku ali još uvijek 80% benze točim na OMV-u :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 02 Kolovoz, 2009, 20:23:20 ---dajte mi recite kakve je boje eurosuper 95 na INA-i, ne mogu se sada sjetiti tocno, ali rekao bih da je zuckaste.
Kad smo bili u KC na nekoj manje prometnoj ininoj benziskoj, benzin je gotovo bezbojan, nesto kao cista voda.
jel normalno da se mjenjaju boje ???
--- Kraj citata ---
ES95 je puno svjetliji (skoro proziran) od supera95 koji je dosta zut.
Rossi:
ja znam da je kod nas najbolje na omv u to ima jedan blizu centra grada doduse jest centar ali su ga stavili opred gdje enma ni zgrada niceg..pored glavne ceste....eh kad sipam tu nebitno 95,100..osjeti se lijepo miris benzina bez iceg drugog....kad sipam na ini,energopetrolu,dva lava to su neke sto kod nas iam benzinske ....osjeti se onaj smrad sumpora pa to ubi...znaci uopste ne mozes osjetit miris benzina nego samo smrad sumpora,znaci uopste nema mirisa benzina...po tome sam zakljucio sta i kako .....ja mislim da kod ovih ima vise sumpora nego benzina unutra :D
ivan007:
opet te brije da nekom na skuteru od 5ks bolje vuce kad toci 100 a kao na eurosuper 95 neide daj malo se skoncentrirajte i nemojte pricat gluposti drugi vam se smiju.stupanj kompresije treba bit preko 12 da bi se osjetila neka razlika auti od 200ks to neosjete tek oni supersportski a da vama na skuteru grize na 100 oktana :toothy12: :toothy12: :toothy12:
dhorvat:
Ja sam oprao R1-icu kad sam natočio kerozin. Brutala od motora! Ne možeš prednji kotač držati na podu :hbusa:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju