Općenito > Generalno o skuterima

Vrsta benzina

<< < (13/17) > >>

benelli:

--- Citat: Biker(ss) - 02 Kolovoz, 2009, 13:44:09 ---Zavisi kako gdje...u Sisku na zagrebačkoj nikad nemoj toćit na OMV-u...2 puta se baotian od ujaka zagrcnuo i išao max 30 i jedamput auto.

INA je po meni najbolja

--- Kraj citata ---
INA je samo po tebi najbolja zasto je volis jer je benzin pun vode :toothy12:

benelli:

--- Citat: benelli - 02 Kolovoz, 2009, 15:56:15 ---INA je samo po tebi najbolja zasto je najbolja jer je benzin pun vode :toothy12:

--- Kraj citata ---

SlowRider:
dajte mi recite kakve je boje eurosuper 95 na INA-i, ne mogu se sada sjetiti tocno, ali rekao bih da je zuckaste.

Kad smo bili u KC na nekoj manje prometnoj ininoj benziskoj, benzin je gotovo bezbojan, nesto kao cista voda.

jel normalno da se mjenjaju boje  ???

Mr J:
mislim da su sva goriva na svim benzinskim postajama iz istog izvora (euro 95 i 98) osim OMV 100...

Uglavnom, karburator "kosilice" su preglupe pa im nista ne znaci olovni benzin, super 95, eurosuper 95, eurosuper 98, super 100...  :icon_thumright:

Sve ostalo je "mlacenje prazne slame"

majic_sk:

--- Citat: Biker(ss) - 02 Kolovoz, 2009, 13:44:09 ---Zavisi kako gdje...u Sisku na zagrebačkoj nikad nemoj toćit na OMV-u...2 puta se baotian od ujaka zagrcnuo i išao max 30 i jedamput auto.

INA je po meni najbolja

--- Kraj citata ---
joj daj ne seri...ja točim tamo minimum 2 puta tjedno već godinu i po i nikad niš...ne lupetaj gluposti.... :angry9:
e da i btw baotian ni neide prek 30 inače  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju