Općenito > Generalno o skuterima

Vrsta benzina

<< < (6/17) > >>

Giz:
Zato što voze na kompresijama koje su daleko preko 13:1 što je užasno visoko... Isto tako se ti motori jako vrte, termički naprežu i izvlači se svaki atom snage iz njih...
Sad zamisli samo da ti u 2 stroka zadetonira motor... Ostao bi samo sa hrpom dijelo jer bi se motor tako razletio da bi ga bilo posvuda.

seba:
e pa onda ne možeš reči da što više oktana a da nema razlike,vidiš da ima a u skuter se to ne toči to znam jer bi ga razneslo. ja nekad točim 104 oktana(kad tati ostane od trka) pomiješano sa 95 i skuter ide bolje. ja u prvom postu nisam napisao nikakvu glupost,što više oktana to bolje ide,to nije glupost nego istina

Giz:
Opet ti tupiš... To nema veze sa oktanima!!!

Ima veze sa čistočom goriva kao takvom...

Onda možemo potegnuti raspravu o benzinu na raznim crpkama... To bi imalo smisla... Ovako to nema nikakvog smisla!
Skut neče iči bolje zbog veče oktanske vrijednosti goriva... ali HOČE radi kvalitetnijeg goriva koje ti otac koristi na utrkama...
Iako u to sumnjam.. Jer bi ti onda otac lijepo objasnio isto ovo što ti ja tupim.

seba:
šta sad mi ne vjeruješ da mi tata ne vozi utrke?? napiši u google tražilicu HAKS i odi pod brdske utrke i pronađi Cvetko Jaketič pa ćeš vidjet jel vozi ili ne,a vozi mi i stric Renato Jaketič pa pogledaj

seba:
znači ako je razlika u čistoči goriva,zašto onda gorivo 95 i 100 nemaju istu oktansku vrijednost,ako je samo razlika u čistoči,a ne u oktanima? primjer ti je eurosuper i super 95 ista oktanska vrijednost,ali je eurosuper čišći i sad bi na eurosuper trebali auti ići brže??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju