Eh, da se tema ozivi, nakon sto sam malo sazrio
, odlucio sam nakon godinu dana nesto poduzeti nakon sto je skuter ostao bez prvobitne snage. Nakon dosta razmisljanja, trazenja i slusanja savjeta, odlucio sam uzeti nove dijelove, naruceni su sljedeci dijelovi, Komplet variomat malossi, znaci Multivar 2000, bijele federe kvacila, bijela centralna opruga, originalne rolnice 4,5 g, odlucio sam da vratim airbox i da gljivu napokon bacim i nakon stavljanja airbox-a cu staviti malosijevu spuzvu, nakon toga ide farbanje u crnu boju, vjerovatno ce to biti mat crna boja, a ako ne mat, onda obicna crna uz malo bijelih detalja. Nakon sto rijesim mehanicki dio motora onda slijedi styling dio, necu previse se seljaciti, kad jos nesto malo para naguram, uzet cu novu kurblu i karbonske retrovizore, i onda par led dioda i to bi bilo to za sada, a sad, ako mi ostane sta para, ako zaradim jos nekih 800 kuna onda cu naruciti malossy fly ili delta kvacilo, cisto da mi sve bude u variomatu malossi, slike cu staviti za otprilike sedmicu dana, takodje i kad mi dijelovi stignu za par dana
Lijep pozdrav