Općenito > Maxiskuteri
Variomat Nexus 250
3alfa3:
javio efz da je J Costa sveti gral variomata za nexusa 250 ;D
robert:
od moje sestre njezinog brata žene opet sestrinog muža ujne sin je imao Costa variomat i kaže da ne valja
ja ne znam kako netko može reći da nevalja a nikad ga probao nije!
treba to stavit na skuter i odvozit par stotina kilometara da bi mogao dat konkretnu izjavu
3alfa3:
--- Citat: robert - 15 Kolovoz, 2013, 17:26:21 ---od moje sestre njezinog brata žene opet sestrinog muža ujne sin je imao Costa variomat i kaže da ne valja
treba to stavit na skuter i odvozit par stotina kilometara da bi mogao dat konkretnu izjavu
--- Kraj citata ---
efz me danas zvao i ne moze prestat hvalit j costu. Morao sam ga zaustavit koliko se rasprico :icon_biggrin:
Kaze od starta, kroz medjuubrzanje do krajnje da se jasno osjeca da je bolji od Polinija koji je pak dosta bolji od serijskog
efz:
--- Citat: fiatuno - 15 Kolovoz, 2013, 14:51:04 ---iskustva neka za CVT FR4 ???
odustao od J Coste jučer ga držao u rukama to je smjeh kako je površno napravljeno
--- Kraj citata ---
Dal si ti siguran da si u rukama držao J Costu ???
I ako već pišeš da je variomat "smiješno površno napravljen" upoznaj nas detaljnije da znamo o ćemu se radi.......evo ja sam ga primio u ruke neki dan i nikad nisam u životu držao nešto tako perfektno obrađeno, evo i linka na temu sa slikama pa pokaži što nevalja jer ja nevidim :dontknow: http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,87933.msg1115787.html#msg1115787
A danas je i montiran i isproban kako radiiiiii.........
steeef:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Kolovoz, 2013, 18:06:41 ---
--- Citat: robert - 15 Kolovoz, 2013, 17:26:21 ---od moje sestre njezinog brata žene opet sestrinog muža ujne sin je imao Costa variomat i kaže da ne valja
--- Kraj citata ---
efz me danas zvao i ne moze prestat hvalit j costu. Morao sam ga zaustavit koliko se rasprico :icon_biggrin:
Kaze od starta, kroz medjuubrzanje do krajnje da se jasno osjeca da je bolji od Polinija koji je pak dosta bolji od serijskog
--- Kraj citata ---
tolko je jak da izbija dihtunge po karteru :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju