Općenito > Maxiskuteri
Variomat Nexus 250
Grale:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Kolovoz, 2013, 17:08:22 ---javio efz da je J Costa sveti gralE variomata za nexusa 250 ;D
--- Kraj citata ---
:glasses9:
Također sam čul sve najbolšeše o njemu, a već sutra se nadam vidjet ga uživo u radu :toothy10:
A ovo za obradu, onda ako si ga već držal u rukama, mogel si ga montirat na skuter i isprobat.
Što se tiče FR4, također ima tema i o njemu, pa potraži iskustva.
3alfa3:
Sveti Grale :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Od sad imas novi nadimak (barem kod mene) ;D
eladio:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Kolovoz, 2013, 20:22:05 ---Sveti Grale :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Od sad imas novi nadimak (barem kod mene) ;D
--- Kraj citata ---
mozes ga zvati i costa :toothy3:
fiatuno:
j. costa koji su imali u trgovini je jedinica
unutarnja bukola je loša završna obrada i na stranu remene viri van i zna strugati veliki minus
di idu rolice je grubo i imaju lufta tako da mi se ne svidja za nešto šta košta 120€ očekujem bolje + rolice dođu 40€ traju ??km
poučen iskustvima ljudi na talianskom forumu ljudi koliko ga hvale toliko se i žale
evo3 izgleda bolje na slikama al niko živ nezna kolko to čudo traje i košta svima je sveti gral jer niko nema 120€ za dat i svi voze malosi koji dođe 80€
drago mi je da sam bar neki odgovor izvukao od vas pošto ste šutili ko zaliveni do sada
nisam stručnjak za variomate al sam stučan šta se tiče strojne i završne obrade i ubijaju me sitnice
fiatuno:
kad ste svi vec toliko za j costu
koji komplet setup koristite
konkretno koje torq polutke koja opruga čije kvačilo i zvono
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju