Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Iskreno skroz sam zbunjn citajuci tvoje postove.....ako si strucnjak za obradu i J Costa ti nije dobro napravljen onda cu ti odmah predloziti da ostavis serijski vario jer sam imao i vozio do sada Malossi, Polini, FR4 i J Costa je najbolje napravljen od svih ostalih, sto se rolica tice one traju puno duze a cijena im je cca 25€ sto ispada 190 kn, pa reci mi molim te koliko su original PIAGGIO rolice, ili malossi/polini ?!I na kraju J Costa za 120€ za Nexusa sigurno nebude islo....oko 100€ su za 50-70cc a za Nexa EVO3 je cca 250€ stariji model je dosta jeftiniji Zbilja ne kuzim poantu tvojih postova jer sve sto si napisao ne stoji, stovise suprotno je od stvarne slike Sto se setupa tice sve serijsko osim eventualno Polini zvona koje se ne pregrijava kao serijsko + J Costa = najbolje performanse sto se Nexusa 250 tice
To su ti cijene samo za Italiju, ja sam probao neke dijelove naručiti preko tog ebay-a ali kažu mi da isporučuju samo za Italiju. Pa ako imaš neku familiju, onda preko njih.... Ili ako netko zna kako se naručuje preko njih.??
Citat: Etore - 21 Kolovoz, 2013, 22:23:45To su ti cijene samo za Italiju, ja sam probao neke dijelove naručiti preko tog ebay-a ali kažu mi da isporučuju samo za Italiju. Pa ako imaš neku familiju, onda preko njih.... Ili ako netko zna kako se naručuje preko njih.??Ako ne šalju van italije, onda nikako... iako je sve to kao u lokalu, budući smo eu