Općenito > Propisi
Plave LED trake
miha667:
jbg, svako ima svoj ukus i na nekim skuterima to ne stoji nikako, na ovom mom se odlicno uklopilo i lijepo izgleda, nije cirkus...
3alfa3:
Uglavnom, u voznji ih ne smijes koristit.
A da je cirkus - je. ;D
giannelli:
--- Citat: miha667 - 11 Kolovoz, 2013, 16:07:06 ---gle, znam da na tehničkom seru čak i za LED diode u faru, no tehnički mi ne predstavlja nikakav problem, te LED trakice nisu nikakva ciganija niti sprdnja već jako lijepo izgledaju i svi se okreću za skuterom, ali me zanima dali murija na cesti ima kakvu stavku po kojoj mi moze napisat kaznu za to ili ce mi samo usmeno srat, zanima me netko sa iskustvom, eto samo to me zanima...nadam se da ce se nac netko toliko ljubazan da odgovori ;)
--- Kraj citata ---
:toothy12:
je li treba nacrtat? rekao sam da u voznji ne smiju bit upaljena. nadji clanak u zakonu o svjetlosnoj signalizacij na vozilu. sve ti pise.
3alfa3:
--- Citat: giannelli - 11 Kolovoz, 2013, 16:29:52 ---
--- Citat: miha667 - 11 Kolovoz, 2013, 16:07:06 ---gle, znam da na tehničkom seru čak i za LED diode u faru, no tehnički mi ne predstavlja nikakav problem, te LED trakice nisu nikakva ciganija niti sprdnja već jako lijepo izgledaju i svi se okreću za skuterom, ali me zanima dali murija na cesti ima kakvu stavku po kojoj mi moze napisat kaznu za to ili ce mi samo usmeno srat, zanima me netko sa iskustvom, eto samo to me zanima...nadam se da ce se nac netko toliko ljubazan da odgovori ;)
--- Kraj citata ---
:toothy12:
je li treba nacrtat? rekao sam da u voznji ne smiju bit upaljena. nadji clanak u zakonu o svjetlosnoj signalizacij na vozilu. sve ti pise.
--- Kraj citata ---
Ja cak mislim da i ugasene ne smiju bit na vozilu. Osim u koferu, pod sicom ili u djepu vozaca ;D
miha667:
@ giannelli - pa dobro htio sam jos necije misljenje, nekuzim sta se palis odma? -.-''
@ 3alfa3 - hahah..oke, hvala za savjet =))
opet ti po svom :) da vidiš uživo promijenio bi mišljenje, garantiram :toothy9:
može lock :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju