Općenito > Propisi

Plave LED trake

(1/4) > >>

miha667:
pozdrav, zanima me dali se smiju na skuteru imat plave led trakice, imam po jednu na podnici i jednu pod repom(na undertail-u), potkrijepite sa nekim citatom iz zakona ili neš' slično ako se nesmiju imat, a ako se smiju imat također molim dokaz..hvala unaprijed :)

lp

giannelli:
stvar je takva, da u voznji ne smijes imat upaljeno, kad je skuter parkiran mozes bozicno drvce od njega napravit.

miha667:
gle, znam da na tehničkom seru čak i za LED diode u faru, no tehnički mi ne predstavlja nikakav problem, te LED trakice nisu nikakva ciganija niti sprdnja već jako lijepo izgledaju i svi se okreću za skuterom, ali me zanima dali murija na cesti ima kakvu stavku po kojoj mi moze napisat kaznu za to ili ce mi samo usmeno srat, zanima me netko sa iskustvom, eto samo to me zanima...nadam se da ce se nac netko toliko ljubazan da odgovori ;)

Tomi_ZG:

--- Citat: miha667 - 11 Kolovoz, 2013, 16:07:06 ---LED trakice nisu nikakva ciganija niti sprdnja

--- Kraj citata ---
Ma kakvi,daj pa to stavljaju klinci od 15g i jedino njima je to špica.

3alfa3:
Samoubit cu se  :toothy12:

Da sam drot, s gustom bi ti skinuo tablicu zbog toga i slao te na izvanredni tehnicki  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju