Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na člana TomTomislav

<< < (2/5) > >>

2mario2:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Kolovoz, 2013, 15:03:11 ---
--- Citat: TomTomislav - 10 Kolovoz, 2013, 14:55:56 ---poslao sam ti privatno poruku a nisam komentirao oglas
--- Kraj citata ---

Ako je tako, onda stvarno ne vidim sto se on ima javno zalit.

Kaj bi ja onda trebo rec na jogurta od jamahe? Covjek mi nudi cokoladne napolitanke preko PMa, ispituje za seksualne sklonosti itd. PA sutim ko ribica  :toothy12:

--- Kraj citata ---
jesam li ja pitao za mišljenje?! Jesam li ja kome komentirao oglas, a hvala bogu ima tu teških bisera!!! Ti stefff nemoj štitit takve nego napravi nešt korisno na ovom forumu jednom!!! Šta njega boli k**ra* za kolko sam ga kupio, veli da prodajem šrot!!! Motor je 99% ispravan i on meni ima nešt za srati!!! Bogte ubio!!! Daj si pucaj u glavu j#bote!!!

2mario2:

--- Citat: steeef - 10 Kolovoz, 2013, 15:24:33 ---u najmanju ruku bezveze je komentirat i davat mišljenja nekom preko pm-a u vezi nečeg kaj nit te interesira nit imaš namjeru to kupovat..osim ak nećeš naprovocirat il sprdat nekog..
svako more se žalit ako ga neko maltretira s glupostima preko pm-a,provocira il slično.

--- Kraj citata ---
to je to!!! Nisi kupac=produži. Ovo pucaj si u glavu nije išlo tebe stefff, da krivo ne shvatiš

2mario2:
Pardon stefff, alfa je rekao da šta se javno žalim ne ti, sad sam tek vidio... Eto njegove poruke, po ovome on omalovažava mene i moj objekt prodaje premda ga nije ni vidio a bogami ni probao!!!

Odg: (Nema naslova) « Primatelj: 2mario2 : Danas u 14:53:16 » Odgovor Citat: Izbriši  HAHAHA ja sam ti rekao da zivim zivotom gdje mi
dozvoljava da svakog komentiram.A pratim odavno od
kad si htio  kupit motor i sve si rekao sta koliko
cega.....Da je dobar ostavil bi si ga,al je kršina pa ajd
nekom prodat da se ubije...

Edit: ovo je samo jedna njegova poruka s ovakvim sadržajem i mislim da to nije ok jer ja bogme njegove oglase nisam komentirao ni javno ni preko pm-a, i zato lijepo molim tom okani me se, hvala lijepo i uživaj u svom životu

3alfa3:
pa stavi ga u ignore listu, zasto na forum stavljat prituzbe na PM osim ako niej doslo do prijetnji i slicnog?

daj se opusti, kaj sve primas k srcu?  ;D

jarun75:
Možda je to poslano dobronajerno, da te neko ne ismije,
A možda je poslano s namjerom da spustiš cijenu pa da onda on kupi to povoljnije
To bi već sad trebalo istraživati .
Ja osobno kad sam prodaval neku egzotiku sam još imal takvu istu star u oglasu na frendovim brojevima , kad ih je neko nazval oni bi rekli da je bas prodano za 40% veću cijenu nek ja prodajem
I uvijek sam prodal po cijeni koju sam trazil.
Možda bi i ti tak trebal napraviti !!

Lp

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju