Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na člana TomTomislav
2mario2:
Navedeni član mi je nakon objave oglasa poslao poruku kao ako dobijem više od određene cifre nek plešem od sreće. Pošto ga nisam tražio za mišljenje to sam mu i dao do znanja, na što me je dotićni i objekt moje prodaje "uvrijedio"!!! Imam sve poruke njegove i svoje i ak treba mogu ih kopirat ovdje. Moje mišljenje je ako ne kupuješ šuti i idi na drugi oglas!!! Molim da se navedenog člana upozori na njegove primjedbe u vezi drugih oglasa s kojima on nema apsolutno ni najmanje veze!!!
TomTomislav:
Hahahaha kolega,živimo u državi gdje je sve moguče komentirati,poslao sam ti privatno poruku a nisam komentirao oglas,odmah si se raspalio..Nisi ni prvi ni zadnji kome sam komentirao oglas,moj odabir je dal želim ili ne,ti mi ne određuješ moja pravila....A to ti se i u jednu ruku vrača,uvjek komentiraš nečije oglase s njuškala pa eto...Mislim kaj te istina tak boli,ak sam te uvredil pem na ispovjed odmah.. :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: TomTomislav - 10 Kolovoz, 2013, 14:55:56 ---poslao sam ti privatno poruku a nisam komentirao oglas
--- Kraj citata ---
Ako je tako, onda stvarno ne vidim sto se on ima javno zalit.
Kaj bi ja onda trebo rec na jogurta od jamahe? Covjek mi nudi cokoladne napolitanke preko PMa, ispituje za seksualne sklonosti itd. PA sutim ko ribica :toothy12:
TomTomislav:
Ja sam iznesel privatno sve kaj imam za reč,ako mislite da lažem,neka dotični skopira poruke kaj je to njega povrijedilo.Ja dobijem hrpe komentara za oglase,pa cak i neki klinci mi stalno šalju oglase da kupim od njih,kaj bi se oko tog sekiral? ...... :icon_biggrin: :nono:
steeef:
u najmanju ruku bezveze je komentirat i davat mišljenja nekom preko pm-a u vezi nečeg kaj nit te interesira nit imaš namjeru to kupovat..osim ak nećeš naprovocirat il sprdat nekog..
svako more se žalit ako ga neko maltretira s glupostima preko pm-a,provocira il slično.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju